Bas in zijn blote kont ~ Utopia Gekte

2/10/2016

Bas in zijn blote kont

Ivan en Bas wassen zichzelf en elkaar in de vijver

Cees laat weten al de hele middag bezig te zijn in de keuken. ''Je blijft lachen. Er is gewoon een deel die heeft er gewoon lak aan''. Mark en Gina reageren niet op zijn gemopper. ''Je hebt ook diehards toch'', gaat Cees verder. ''We doen gewoon zoals het moet. We mogen niks extra's'', reageert Gina. ''Ja sommige doen het goed'', vult Mark aan. Om tien over vijf kunnen de bewoners eten. Ze hebben buiten boven het vuur macaroni gemaakt. Dominique vind dat ze heerlijk hebben gekookt en laat dat dan ook weten. Om kwart voor zes zien we Gina op bed liggen. Mark springt boven op haar en doet nogal wild. ''Gedraag je. Je moet nog elf maanden wachten dus gedraag je'', reageert Gina. Om vijf over zes zien we Ivan en Bas naar de vijver gaan om daar een duik te nemen en zich te wassen. Beiden lopen ze enkel in een zwembroek rond. Erg koud zou je zeggen. Tijdens het avond eten hadden ze het er al over en niet iedereen was enthousiast, maar Bas en Ivan dus blijkbaar wel.

Zodra ze in de vijver staan wast Bas Ivan's rug. ''Oke jij bent'', roept Bas al snel. Het is voor hem veel te koud blijkbaar. Nadat Bas ook heel kort Ivan's rug heeft gewassen besluit hij er al weer uit te gaan. ''Oké ik ga er uit. Au me benen'', roept hij. Ivan blijft nog even in de vijver staan, gaat nog even onder water en komt er dan ook weer uit. ''Nu stink ik'', merkt hij op. ''Nee dat is de natuur'', reageert Bas. Bas dacht echt dat zijn benen dood gingen. ''Voelde jij dat niet'', vraagt hij. ''Natuurlijk wel, ik voel ze niet meer hoor'', antwoord Ivan. In de kas drogen ze zich een beetje af om vervolgens met alleen een handdoek om zich heen naar de hot tub te lopen. Daar gooien ze om de beurt met een gieter water over elkaar heen zodat de vijver lucht en viezigheid er weer af gaat. Ook wassen ze zich met zeep. Bas gilt en rilt van de kou. ''Hoe kan jij het niet koud hebben'', roept hij, maar ook Ivan heeft het koud. Hij laat het alleen niet echt merken. Ze wassen zichzelf en hebben lol samen. Er word gelachen en er worden grappen gemaakt. ''Zo er zit niks meer'', grapt Bas als hij naar beneden kijkt. Ivan mag het zeep al snel weer met de gieter van Bas afspoelen. Bas trekt de kou namelijk slecht. Bas helpt Ivan nog even met het inzepen van zijn rug en daarna helpt Bas Ivan om al het zeep weer van hem af te spoelen met behulp van de gieter en het water wat daar in zit.

Ivan zegt het wel lekker te vinden. Hij pakt dus nog wat water uit de hot tub en gooit nog meer ijskoud water over zichzelf heen. Het enige wat we aan hem merken is dat hij diep moet zuchten waarschijnlijk om de kou te kunnen verdragen. Als het zeep weer van de heren afgespoeld is drogen ze zichzelf af in de lounge achter de loods. Bas gaat zich omkleden in het kak huis. Hij wil niet dat zijn ''micro p*nis'' op tv komt. Wat vreemd is is dat hij de deur niet achter zichzelf dicht doet dus dat we hem alsnog vanaf een afstandje in zijn blote kont in het kak huis zien staan. ''Jullie weten niet wat jullie gemist hebben hoor'', roept Ivan als hij de loods weer in komt. ''Jullie zijn gestoord'', reageert Gabriëlle. ''Je riep niet eens'', vult Rowena aan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.