Bas heeft van iemand geen post ontvangen ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Bas heeft van iemand geen post ontvangen

Stemmen op de mensen die geen toevoeging zijn

Bas en Gabriëlle hadden net al een goed gesprek over de break-up tussen Bas en Dominique, maar praten nog even verder over andere onderwerpen. ''Weet je al op wie je gaat stemmen'', vraagt Bas. ''Ik dacht dat ik het wist'', antwoord Gabriëlle. Ze begint zich steeds meer en meer te irriteren aan bepaalde dingen, maar dat is ook maar een moment. Ze gaat zich niet laten leiden door het moment. Gabriëlle denkt dat ze een verrassende bank krijgen. ''Ik denk dat ik er niet meer op kom'', laat Bas weten. ''Ik denk het ook niet, maar zij wel. Maar ja het hoeft niet. We weten het nooit'', aldus Gabriëlle. Als Bas er nu op komt gaat hij ook weg denkt hij. Gabriëlle denkt het niet. Wel denkt ze dat Cees ook op de bank terecht komt. Gabriëlle wil Cees niet weg hebben, maar ziet soms dat hij breekt. Hij hoeft er niet aan kapot te gaan. ''Iedereen heeft andere beweegredenen. Als je elke keer gaat zeiken dat je weg wil moet je gaan'', aldus Gabriëlle.

Bas denkt te gaan stemmen op de mensen die in Utopia totaal geen toevoeging zijn. ''Wat vind je een toevoeging'', vraagt Gabriëlle. ''Als je iets doet, ergens voor staat of een uitgesproken karakter hebt. Niet als je zo'n vlak oppervlakkig persoon bent die alleen maar in zijn comfort zone wil zijn'', legt Bas uit. Gabriëlle denkt daar ook op te stemmen. ''Dat is een goede. Ik hou ook niet van oppervlakkigheid'', aldus Gabriëlle. ''Als je binnen komt met doelen en er na ... nog niks mee hebt gedaan'', laat Bas weten. Gabriëlle vind het moeilijk hoe langer ze er is. Ze is om mensen gaan geven. Daarom vind ze het moeilijk worden. De eerste maanden was ze objectief, maar nu heeft ze moeite om te stemmen. Ze houd van ze of nou ja ze geeft om ze. Bas kon niet meer objectief kijken door Dominique. Zijn focus zat zo op haar. ''Als je je focus maar op één ding hebt dan raak je jezelf kwijt'', aldus Gabriëlle. Ze denkt dat je je daar heel snel kan verliezen of dat nou in vriendschap of een relatie is. Bas zegt dat hij vorige maand ook geen post heeft gehad van iemand. ''Van diegene waar je het over had'', vraagt Gabriëlle. Bas bevestigd dat. Gabriëlle begon te twijfelen. '"Serieus vind je het erg'', vraagt ze. Bas knikt ja. Er volgt een streamlock en na de streamlock is het gesprek voorbij.

Bas heeft dus geen post gehad van iemand. Tegen Ramona vertelde hij een tijd terug dat er iemand thuis zat waar hij gevoelens voor had. Zou Bas het daarom uitgemaakt hebben met Dominique?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.