Bas heeft het er moeilijk mee, hij vind Dominique nog steeds heel leuk ~ Utopia Gekte

2/09/2016

Bas heeft het er moeilijk mee, hij vind Dominique nog steeds heel leuk

Bas en Dominique weer in gesprek

Om kwart over acht zien we Bas met Cees praten. Bas noemt Dominique een prachtige vrouw. ''Dat zeker'', reageert Cees. ''Maar toch beter van niet'', aldus Bas. ''Ze is zo breekbaar, ik denk niet dat het handig voor mij is om met een breekbare vrouw te hebben'', vertelt Bas verder. ''Nee ik snap het. Verstandig'', vind Cees. Een paar minuten later zien we Bas samen met Dominique aan de horeca keuken tafel zitten. ''Het is gewoon jammer. Wij ons'', laat Bas weten. Dominique vraagt wat er jammer aan is. Bas vind het jammer dat het in het begin zo leuk was. ''Of dat je het leuk maakte omdat je in je hoofd iets miste. Het kan ook allemaal een illusie geweest zijn'', reageert Dominique. ''Was het voor jou een illusie'', vraagt Bas. ''Nee'', antwoord Dominique. ''Jij bent degene die zegt dat het zo jammer is. Heb je er zelf alles aan gedaan om dat te behouden? Dat wat leuk was'', vraagt Dominique. ''Tegen gevoel kan je niet iets doen'', laat Bas weten. ''Dan hoef je het ook niet meer jammer te vinden. Als het gevoel er niet meer is, waarom zou je er dan überhaupt mee zitten. Als het zo makkelijk weg ebt vraag ik me af of er wel gevoelens geweest zijn. Wees blij je zit terug in je caravan. Dat wilde je vanaf het begin al'', aldus Dominique. ''Dat is waar'', reageert Bas.

''Komt goed, het is meer uhm. Dat ik het nog wel eventjes. Ik heb het er wel moeilijk mee, maar ik weet dat het wel de juiste keuze is'', aldus Bas. ''Waarom heb je het er moeilijk mee, ik snap het niet'', vraagt Dominique. ''Omdat ik je wel leuk vind'', reageert Bas. ''Nu snap ik het weer niet. [...] Ik ben ook heel leuk'', laat Dominique weten. Er volgt een streamlock. ''Weet je wat ook jammer is. De caravan lekt'', aldus Bas. ''Weet je wat nou zo leuk is hier aan. Dat is niet mijn probleem'', reageert Dominique lachend. Ze staat op en gaat op Bas zijn schoot zitten. ''Sorry dat je je zo rot hebt gevoeld door mij de afgelopen dagen. Dat wilde ik helemaal niet doen'', aldus Dominique. ''Dat ligt dus wel aan mezelf'', reageert Bas. ''Het is oké. Zeg het maar, want je bent nog niet klaar met praten. Ik zie het aan je mond'', lacht Dominique. Bas moet ook lachen. Ze woelt door zijn haren heen. ''Ja ik uhm. Ik vind je nog steeds heel leuk, maar...''. Bas maakt zijn zin niet af. ''Dat bloed vanzelf dood'', reageert Dominique. ''Of niet'', vult Bas aan.

''Weet je wat zo raar is. Ik zie het niet aan je. Als je iemand leuk vind dan merk je dat meestal. Bij jou merk ik het niet. Ik vind je norsig en je ontweek me ook een beetje''. Dominique vind het fijner nu er geen stempel op zit. Dan kan ze vrijer zijn en is het makkelijker. ''Stom hé wat een stom label doet. Het is beter. Ik zou het wel jammer vinden als je ergens mee zit en niet met me komt praten. Als je iets dwars zit mag je naar me toe komen. Gaan we roken'', vraagt Dominique. ''Ja is goed'', reageert Bas. Ze knuffelen elkaar en Bas tilt haar op. ''Do jij kan'', roept Rob dan. ''O dus niet roken'', reageert Bas. ''Nee, brief aan mijn moeder'', laat Dominique weten die nu waarschijnlijk snel naar de computer gaat.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.