''Bas heeft gewoon jeuk gehad. [...] Gewoon een beetje een ne*kertje'' ~ Utopia Gekte

2/09/2016

''Bas heeft gewoon jeuk gehad. [...] Gewoon een beetje een ne*kertje''

''Bas heeft haar een beetje in de maling genomen''

Terwijl sommige andere bewoners druk bezig zijn om de loods schoon te maken zien we Benjamin en Rob om kwart over twaalf op het rokersbankje zitten. ''Dootje ligt weer op de markt'', horen we Rob zeggen. ''Ik hoorde het'', reageert Benjamin met een lach op zijn gezicht. ''Vind je haar nog leuk'', vraagt Rob dan. ''Een leuke meid, maar verder niet. Nee dat moet je hier niet willen. Ik vind het wel een hard gelag voor haar'', antwoord Benjamin. ''Zij heeft zich een beetje in een moeilijke positie geplaatst'', is Rob het met hem eens. ''Bas heeft haar ook een beetje in de maling genomen hé'', merkt Benjamin op. ''Hij zei ook letterlijk 'let the games begin' omdat Bjorn er achter aan zat. Caravan neerzetten, liefde verklaren, verkering vragen en dan zeggen ik ben niet verliefd'', aldus Rob. ''ik denk dat het ook puur is omdat ze geen s*ks wil hebben in Utopia'', laat Benjamin weten. Rob denkt dat je dan juist wel verliefd word, in tegenstelling tot wanneer iemand meteen all the way gaat. ''Bas heeft gewoon jeuk gehad. Ga ik scoren en mijn natje en mijn droogje halen. Gewoon een beetje een ne*kertje. Ik dacht dit gaat geen maand meer duren. Dan ben je wel een beetje gewoon gefopt'', aldus Benjamin. ''Het is gewoon awkward als je dat hier doet. Het stomme is dit is juist de plek waar je rustig aan kan doen. Verkering vragen in de eerste week'', aldus Rob. ''Dat was denk ik om de rest voor te zijn. Dat is niet netjes en een beetje sneu voor haar'', vind Benjamin.

''Ze moet zorgen dat ze met de groep mee gaat draaien. Voor haar is het beter, maar het is een moeilijke start. Ze zit hier ook voor haar persoonlijke ontwikkeling en dit zal alleen maar bijdragen'', laat Rob weten. ''Daarom wil ze ook niet op de groene kamer'', aldus Benjamin. ''Ik hoor wel dat mensen niet echt hoogte van haar krijgen. Ik vind het wel meevallen. Een onzeker meisje, probeert haar best te doen, alles probeert ze en dan er achter komen of het wel of niet de goede manier is'', is Rob van mening. ''Ze heeft veel ideeën en hoe meer ideeën hoe minder je er af maakt, maar dit is voor haar sowieso wel beter'', vind Benjamin. ''Tot nu toe is ze er niet emotioneel onder of zo. Wat ook wel raar is. Het is ook een beetje groot houden denk ik'', laat Rob weten. ''Ik vind het ook wel heel harde woorden, wel eerlijk van Bas, maar ook een beetje gemeen'', vind Benjamin. ''Naiëf. Ik weet niet of hij. Dat heeft hij denk ik niet expres gedaan. Dat is iets waar je achter komt'', is Rob van mening. ''Dan toch denk ik en dat is misschien mijn tekortkoming, maar als ze wel s*ks zouden hebben zou hij er geen punt achter zetten. Dat denk ik'', laat Benjamin weten. ''Dat zou kunnen'', reageert Rob. ''Hij wil affiniteit en genegenheid. Dan wil je er gewoon op'', aldus Benjamin.

''Een meisje als Do wil gewoon het complete plaatje en als je niet verliefd bent gaat dat hem niet worden. Zeker niet als iemand veel verzorging nodig heeft op dat front'', laat Rob weten. ''Ik zou hier ook geen relatie kunnen hebben zonder s*ks hoor. Dat kan ik sowieso niet. Hier helemaal niet'', aldus Benjamin. ''Als je verliefd bent draait dat motortje sowieso op volle toeren'', lacht Rob. ''Maar blijkbaar kan het wel. Mark en Gina doen het en Nicole en Ivan''. Benjamin vind het knap. Hij zou het zelf niet kunnen. Dat leid alleen maar af. Benjamin is benieuwd naar hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Wat er nog in de pijplijn zit. ''Wat er binnenkomt bedoel je'', vraagt Rob. ''Ook, maar ook of ze nog na een gezellig feestje bij elkaar in bed belanden'', antwoord Benjamin. ''Dan moeten ze lekker allemaal zelf weten'', vind Rob.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.