Bas: ''Dan heeft ze niet alles gezien'' ~ Utopia Gekte

2/21/2016

Bas: ''Dan heeft ze niet alles gezien''

Ivan moet ook op passen

Om kwart voor één zien we Rowena en Gabriëlle weer in gesprek. ''Mensen zijn niet steady hier. Ik hou er niet van. Ze denken te weten, maar ze weten niks. Je kan niet alles klakkeloos aannemen. [...] Maak je je zorgen schat'', aldus Gabriëlle. ''Niet om hier, om buiten, juist dat is het. Hier is hier, zorgen is een groot woord, maar ik hoop alleen dat ze trots zijn'', antwoord Rowena. ''Ze zien nu veel meer dan ooit en dat is precies dat dingetje en daarbij vergeten ze dat iemand 24/7 zien, iemand die jou kent en dicht bij jou in de buurt is is onnatuurlijk. Hun leven is ook veranderd'', aldus Gabriëlle. ''Het is maar tijdelijk'', laat Rowena weten. ''Soms moet je dingen beseffen en keuzes maken'', aldus Gabriëlle. Om één uur zien we Dominique toch met Bas naar de caravan lopen. Eerder liet ze aan Victoria weten vannacht weer op de vide te slapen, maar daar komt dus weer verandering in. ''Ik heb moeite met toegankelijkheid in de groep'', horen we Dominique tegen Cees zeggen die naar het rokersbankje gaat. In de caravan aangekomen besluit Bas soort van strippend zijn kleding uit te trekken. Dominique moet daardoor lachen.

Binnen is Gabriëlle Rowena weer aan het smeken om op de vide te komen slapen. Rowena zegt dat ze met Dominique zou kunnen ruilen want die slaapt er toch nooit. ''Ik zou het zo fijn vinden als je naar boven kwam'', laat Gabriëlle weten en Rowena zegt er over na te gaan denken. ''Wil je er alsjeblieft over nadenken om naar boven te komen'', vraagt Gabriëlle nogmaals, waarna Rowena zegt een beetje verlatingsangst te hebben naar de paarse kamer. In de caravan vertelt Dominique dat iemand naar hun had gekeken hoe ze lagen te slapen. Het meisje vond het er wel rustig uit zien. ''Dan heeft ze niet alles gezien'', reageert Bas. ''Er viel niks te zien'', antwoord Dominique. ''Inderdaad dat blijkt'', aldus Bas. Om tien over één zien we Cemal slapen op de vide, maar nog niet iedereen ligt in bed. Om half twee horen we Ivan zeggen dat hij te horen heeft gekregen dat hij op moet passen. ''Iedereen, iedereen heeft het te horen gekregen in zijn brief'', antwoorden Gabriëlle en Rowena. ''Als iedereen die shit zegt wat is er dan. Ik snap niet waarom. Hoe'', aldus Ivan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.