''Arjuna maakt me echt af'' ~ Utopia Gekte

2/27/2016

''Arjuna maakt me echt af''

Sleutel van Bronno's scootmobiel kwijt?

Om kwart over twee zien we Simone weer even alleen in Magiwirosti staan. Gelukkig is Ramona binnen een minuut al weer terug dit keer. Er zijn nog veel broodjes over en Ramona wil zelf ook wel een broodje. Simone ook, vooral gezond met pesto. ''Die kunnen niet, die lopen heel goed. Ik wil dit, we kunnen er wel eentje delen'', aldus Ramona. Ook laat Ramona weten dat ze daar gewoon even aan het ''invallen'' is want meestal staat ze bij de merchandise. ''Arjuna maakt me echt af'', laat Ramona weten. Ze eet het broodje dus maar stiekem in het hoekje buiten het zicht van Arjuna.  ''Je zegt niks. Je houd je mond. Nee ik moet toch een broodje eten'', aldus Ramona. Om tien voor drie zien we Ivan, Gina, Benjamin en Bronno ook nog steeds druk aan het werk in Le Luifel. Om vier uur horen we Gina zeggen dat ze het tegen vind vallen van de broodjes. Misschien moet ze er meer mee bezig zijn vertelt ze aan Victoria. Bas zien we om tien voor half vijf rondlopen over het terrein en met bezoekers praten. Cemal en Wim zien we achter de bar en Dominique maakt nog steeds foto's. Cemal neemt het even van haar over omdat ze zelf ook op de foto moet. Op datzelfde moment gaat Arjuna er weer vandoor.

Bas laat aan bezoekers weten dat het elke dag een stukje beter gaat met de eend. De bezoekster zegt dat ze hem niet mocht zien. Bas laat weten dat daar natuurlijk een reden voor is, want als iedereen de kas of het weiland in gaat is het natuurlijk veel te druk. Om half vijf vertelt Bas in Le Luifel aan Bronno dat de sleutel uit zijn scootmobiel is. Bronno doet alsof hij van niks weet en zegt dat Bas maar moet zorgen dat het weer opgelost word. Hij weet namelijk dat Bas er op gereden heeft. Als Bas weer weg is blijkt dat Bronno de sleutel zelf heeft. ''Ik kreeg te horen 'Bas rijd op je kar rond'. Ik heb hem in mijn zak natuurlijk''. Rowena zien we nog snel een vlog maken met behulp van wat markt bezoekers en om vijf uur is de markt weer afgelopen. Wim zien we al vrij snel muntjes tellen. Michael haalt om tien voor half zes zijn make-up er weer af en Gina en Ivan maken Le Luifel van binnen schoon. Gabriëlle, Benjamin, Ramona en Rowena zien we ook muntjes tellen. ''89,50 aan muntjes'', horen we Rowena zeggen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.