''Als je wil heb ik hem binnen een week jankend de poort uit'' ~ Utopia Gekte

2/28/2016

''Als je wil heb ik hem binnen een week jankend de poort uit''

''Hoe noem je dat? Een valse nicht!''

Om tien voor vijf zien we Dominique afwassen in de horeca keuken. Benjamin en Michael hebben op datzelfde moment op de bank een gesprek over Dominique. Waarom Michael die opmerking maakte tijdens de stemming. Michael zit er blijkbaar nog steeds mee dat Dominique hem een stem heeft gegeven tijdens de nominaties, en dat met dezelfde woorden die hij eerder gebruikt had. De twee voeren een lang gesprek en gaan uiteindelijk over op een ander onderwerp. Michael kreeg gister te horen 'het is best wel armoedig hoe het er hier uit ziet'. ''Ze hebben nog gelijk ook'', vind hij. Om tien voor half zes zien we Bronno met Wim praten. Bronno zegt nog wel even te willen darten met Wim nu er de kans is dat hij morgen weg gaat. Victoria zien we de loods vegen en Dominique zien we met Rob praten. Dominique vind het raar wat Michael doet. Eerst zegt hij tegen haar dat ze helemaal niet zo onzeker is en dat ze nep is. En nu zegt hij dat hij geen twee Domi's op een schip wil. Dus met andere woorden noemt hij Simone dan ook fake en niet onzeker. Victoria vond de opmerking van Michael niet oké en Rob denkt er blijkbaar net zo over. ''Als je wil heb ik hem binnen een week jankend de poort uit'', laat hij weten. Maar dat wil Dominique niet.

''Vind je me nep'', vraagt Dominique. Nee, zegt Rob. ''Het zijn woorden van iemand die zelf heel onzeker is. Laat je niet gek maken erdoor. Niet van wakker liggen en anders eens een flinke bek terug geven''. Rob zou zelf meteen verhaal halen van 'wat is dit voor kut opmerking'. Dominique snapt het gewoon niet. Elke keer zo'n uithaal. Ze heeft hem niks gedaan. ''Waarschijnlijk omdat je op hem hebt gestemd'', denkt Rob. ''Vanaf drie dagen voor de stemming liep hij me te negeren. Zelfs als ik recht in zijn gezicht welterusten zei''. Dominique vind het sneaky en tegenstrijdig gedrag. ''Hoe noem je dat? Een valse nicht!'', aldus Rob. Rob ziet dat het haar pijn doet. Dominique weet niet hoe ze ermee om moet gaan. Ze vind het ongemakkelijk. Volgens Rob helpt een goede ruzie soms ook.

Om kwart voor zes zien we dat Ramona en Bas ook weer klaar zijn met sporten. Van de gym gaan ze terug naar de loods, maar eerst nog even langs de stal om de geiten en de pony te aaien. Dominique en Rob praten rustig verder. Dominique vind het zo onnodig die opmerking. Rob was meteen een ruzie begonnen en er op in gegaan van 'waar is dit voor nodig'. Dominique baalt nu dat ze dat niet gedaan heeft. ''Zo ben je niet'', reageert Rob. Het gebeurd en Dominique durfde hem niet eens meer aan te kijken. ''Zie het voor wat het is en maak je niet druk schat'', aldus Rob. Vervolgens praten ze nog even over de eliminatie die morgen plaats zal vinden. ''Als hij Bas zou wegsturen praat ik twee maanden niet tegen hem'', laat Rob weten. ''Dan word het eenzaam hier hoor''. Dominique vraagt wat er gebeurd als Bronno Rob weg stuurt. Dan worden Ivan en Wim lastig denkt Rob.

Om tien voor zes zien we Gina druk bezig in de keuken. Ze is al een tijdje de koekjes aan het maken waar Simone eerder deze middag mee begonnen was. Om half zeven kunnen de bewoners weer aan tafel om te eten. Dan is Gina weer druk bezig om friet te bakken in Le Luifel.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.