''Als je tegen me liegt is het over'' ~ Utopia Gekte

2/13/2016

''Als je tegen me liegt is het over''

Een hamburger eten in Utopia

Om zes uur nadat er een minstens tien minuten durende streamlock plaatsvond zien we dat er inmiddels bezoekers in de loods gearriveerd zijn. Bas en Rowena zijn in de studio te vinden waar ze een shirt kleiner aan het knippen zijn en Ramona is aan het schilderen in de loods. De bezoekers zijn naar Utopia gekomen om een hamburger te komen eten bij Rob en Benjamin. Om kwart over zes zien we Benjamin en Rob dan ook druk bezig in de keuken en Bas en Rowena zijn ondertussen nog altijd druk bezig in de studio. Rowena heeft het te kort geknipte shirtje aangetrokken en vanzelfsprekend is het geen gezicht. Bas noemt het een ''hipster'' outfit en Rowena vind het ''old skool''.

Om tien over half zeven zijn Benjamin en Rob in de horeca keuken bijna klaar met de hamburgers en Cees zien we in de Luifel bezig met patat. Als de heren klaar zijn serveren ze de hamburgers uit, onder andere met Le Luifel patat erbij. Mark en Gina zien we om vijf voor zeven knuffelend op bed liggen, Bas neemt een kijkje bij de diertjes naast de kas en Michael zien we achter de computer zitten. Ramona is om tien voor half acht klaar met haar schilderij en hangt die op in de loods. Boven zien we Mark en Gina in gesprek. Mark denkt dat hij nog een cadeau krijgt van Gina, maar Gina beweert van niet. Mark heeft Cees het zakgeld van Gina zien aanpassen, maar volgens Gina is dat omdat ze make-up voor zichzelf gekocht heeft. Mark zag Gina ook het computer scherm wegdraaien, dus gelooft er nog steeds niks van. ''Ja amehoela je verbergt wat voor mij mevrouw Lissenburg. [...] Als je tegen me liegt is het over''. Toch blijft Gina bij haar woord dat ze echt niet nog een cadeau voor Mark heeft.Bas in het te korte shirtje
Ramona hangt haar schilderij op (de middelste)

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.