''Als je lief bent mag je blijven'' ~ Utopia Gekte

2/24/2016

''Als je lief bent mag je blijven''

''We zijn wel degelijk een inspiratiebron voor buiten''

Om tien over vijf zien we Simone even in het kantoortje staan. Ze vertelt dat ze vroeger naar een katholieke school ging, maar dat ze niet gelovig is. Op maandag moesten ze naar de kerk en ze moesten opstaan als de lerares kwam. ''Heb je geen vriendje'', vraagt Gabriëlle. ''Dat is lastig. We hebben het nooit echt officieel uitgesproken'', laat Simone weten. Ze gaat lekker brieven schrijven en als het goed zit is hij er na Utopia ook nog en anders hoort ze het wel. Hij gunt het haar ook. Simone vertelt vervolgens aan Ramona dat ze ook theater heeft gedaan. Ze heeft heel lang theater lessen gevolgd, maar nu al een tijdje niet meer. Om kwart voor zes horen we dat Bas boos op Ramona is. Ramona zou weer niet willen sporten/heeft weer niet gesport. Dit omdat ze druk zou zijn met andere dingen. Om tien voor zes zien we onder andere Bas, Gina en Simone op de bank zitten. ''Wie stem je er uit'', vraagt Bas aan nieuwkomer Simone. ''Dat weet ik niet. Als je lief bent mag je blijven'', antwoord ze. ''Je zei dat je ook wel naar de groep luistert'', reageert Gina. Simone doet dat inderdaad. Ze vind dat ze het recht niet heeft om de keus alleen te maken.

Om zeven uur zien we een aantal bewoners aan tafel zitten. Benjamin en Rob staan in de keuken hamburgers te maken en sommige bewoners kunnen alvast eten. ''Ik ben zo gelukkig. Ik kan hier zo vrolijk van worden'', laat Wim weten. Als even later iedereen zit wil Victoria even een momentje pakken. Ze kreeg een mooie mail binnen. Ze zijn natuurlijk druk bezig met wat ze laten zien. Wat ze buiten bereiken en wat ze willen laten zien. ''Zonder dat je het weet word je vaker bekeken dan je denkt''. Er kwam een mail binnen over één van de eerste sessies die Victoria deed. Dat was een gesprek met Gina en een kijker heeft een liedje gemaakt van de tekst die Victoria toen voor Gina had gemaakt. ''We zijn dus wel degelijk een inspiratiebron voor buiten'', laat Victoria weten. De tekst is wel iets aangepast. Ze laat het nummer horen en na afloop klinkt er geklap. ''Supervet echt'', aldus Victoria. ''Alles komt dus wel degelijk aan''. Vervolgens staat Cees op. Hij wil het liedje opdragen aan zijn zus die vandaag jarig is. Hij had er drie, nu nog maar één en die is vandaag jarig. Ze zingen vervolgens een verjaardagsliedje. ''Dank jullie wel'', laat Cees na afloop weten. ''Marijtje gefeliciteerd lieve schat. En mi lobi joe zeggen we dan''.

Om tien over acht zien we Ramona toch de gym in gaan om te sporten en Chiel de botox man komt ook weer het terrein opgereden voor Michael. Michael en Cemal helpen om de behandelstoel naar binnen te tillen. Ze gaan zich vandaag focussen op de cheekbones en de lippen. Maar voordat ze gaan beginnen moet Michael weer allemaal papieren invullen. Om tien over half negen zien we Rob, Cemal en Bas darten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.