''Als ik die vrouw kus zou jij dan ook die man kussen'' ~ Utopia Gekte

2/07/2016

''Als ik die vrouw kus zou jij dan ook die man kussen''

''Soms wil je zoveel zeggen, het kan gewoon niet''

Om tien over negen zien we Bas, Ramona, Dominique en Michael op bed liggen, Mark staat ondertussen op één in de ''wie heeft er gekotst poll'', maar Ramona, Michael en Dominique denken dat Wim het moet zijn geweest. Ramona baalt van de camera's. ''Soms wil je zoveel zeggen, maar het kan gewoon niet. [...] Ik zeg wat ik denk en wat ik voel en daarmee breng ik me in lastigheden. Sommige dingen worden groter gemaakt. Soms word ik er een beetje gek van dat ik. Ik weet het niet zo goed. Van alles word gewoon een groter ding gemaakt'', aldus Ramona. Om half tien zien we Mark, Gina en Wim in de hot tub zitten. Bjorn staat er naast en is in de weer met het kacheltje. Rowena en Bas zien we een kwartier later darten en Ivan zien we rond lopen in een rare outfit. (Zie foto drie). Met een hoed en een bril op, een lange bontjas aan en een wandelstok. Bjorn vult het water in de hot tub bij en gaat dan zelf ook de hot tub in. Het gesprek gaat daar ook over het ''kots incident'' en Mark heeft het vermoeden dat er niks gezien is op de stream. Bjorn zegt er ook niks over te kunnen vinden (online). Wim switcht uiteindelijk van onderwerp. ''Ik heb hier gisteren nog een bommetje gemaakt'', laat hij weten.

''Ik kan het me niet veroorloven om hier verliefd te zijn. Ik zou mezelf te kort doen'', horen we Gabriëlle om vijf voor half elf zeggen. Michael, Rowena, Gabriëlle en Ramona liggen nog op bed te praten namelijk. Bas en Dominique zien we een half uur later ook in bed liggen. Ze knuffelen en kletsen. Dominique vertelt dat twee B&Bérs hebben afgezegd. ''Als dit Utopia is besteden ze hun geld liever aan iets anders''. Bas vraagt uiteindelijk of Dominique al weet op wie ze gaat stemmen. ''Nee absoluut nog niet. Nog niet eens één. Nee oké, één denk ik er wel te weten, maar ik wil niet met drie stemmen op één gaan dus moet er nog twee kiezen. Jij'', vraagt ze. ''Heb je verrassende stemmen'', vraagt ze verder. Bas zegt van niet. ''Denk je te weten op wie ik ga stemmen'', vraagt Dominique. Weer krijgt ze een nee te horen. Dominique vraagt uiteindelijk of Bas zijn eerste stemming ook moeilijk vond. Een echt antwoord daarop krijgt ze niet.

''Je bent een slechte verliezer'', horen we Gabriëlle op de andere stream tegen Ramona zeggen. Ramona is het daar mee eens, maar bij Ramona is het niet het feit dat ze verliest, het gaat puur om haar trots. Maar ondanks dat gaat ze wel gewoon een dag voor Dominique regelen. Voor haar koken enzo. We gaan maar weer terug naar het gesprek tussen Bas en Dominique. Dominique denkt dat er sowieso een vrouw in komt. Ze hebben wel een vrouw nodig. ''Zo'n lekkerding'', reageert Bas. Dominique vind niet dat hij dat kan zeggen. Bas vraagt uiteindelijk wat ze gaan doen als er een bloedmooie vrouw en een bloedmooie man binnen komen. Of ze dan een kwartet gaan hebben. Dominique zegt van niet. Met Bas doet ze datgene ook niet, dus dan gaat ze ook zeker geen kwartet hebben. ''Als ik die vrouw kus zou jij dan ook die man kussen'', vraagt Bas vervolgens. ''Nee, maar dan weet ik wel waar de grenzen liggen'', laat Dominique weten. Er volgen nog veel meer vragen. Zo vraagt Bas zich onder andere af wat Dominique zou doen als die bloedmooie man haar zou vragen om bij hem in bed te komen slapen. Dominique zou nee zeggen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.