''Als het van vrouwen komt dan moet je er sowieso al niet naar luisteren'' ~ Utopia Gekte

2/05/2016

''Als het van vrouwen komt dan moet je er sowieso al niet naar luisteren''

Michael vind het fijn dat zijn vriend er is

Iets voor twee zien we Michael met zijn vriend Sander buiten zitten. Michael geeft zijn vriend cadeaus. Iets wat hem warm kan houden. Sander wil iets zeggen, maar dat kan nu nog niet. Hij wacht ergens op. Michael zegt dat hij dit nodig had om te laten zien waar hij zit. Sander lijkt het bezoek wel wat snel te vinden, maar hij snapt Michael wel. De regie schakelt weer over naar binnen waar we de dame die bij het bezoek aanwezig is bij de bar zien praten met wat medebewoners. ''Hij is op bepaalde dingen heel goed bezig. Op bepaalde dingen moet hij weer even aangesproken worden''. Een kwartier later vertelt Michael dat hij een Valentijns cadeau heeft gehad. Ook hoopt hij niet dat zijn vrienden raar denken want voor zijn eigen gevoel doet hij het super. Hij heeft wel mensen afgezegd omdat hij de mensen moest uitnodigen die hij nu nodig had. Hij verdwijnt weer uit beeld.

Om half drie zien we Bas foto's maken van de eenden die in de vijver zwemmen. Tien minuten later zien we hem met Face in de kas. Daar föhnt hij het beestje weer droog. Om drie uur komt de familie van Michael weer in beeld. Ze staan dan bij het rokersbankje. ''Ik vind het fijn dat je er bent. Je even zien'', laat Michael weten. ''Bloed, zweet en tranen'', reageert Sander. Michael dacht dat al, maar is blij dat hij gekomen is. ''Ik ga straks niet huilen bij het afscheid''. Michael vertelt dat hij nog een aantal mooie dingen heeft die hij nog wil gaan doen. De twee lopen een rondje over het terrein en kletsen verder. ''Anders ga je mensen verliezen hé'', horen we Sander zeggen. Het lijkt er op dat Michael te horen heeft gekregen dat hij niet alles (over anderen?) mag vertellen.

Op datzelfde moment zien we Dominique en Cees in de horeca keuken. ''Ik merk aan Bas dat er iets is, maar ik weet niet wat'', aldus Cees. ''Ik heb er vannacht over nagedacht en gister is er weer van alles tegen me gezegd door mensen van buiten die me waarschuwen van blijf jezelf. Blijf bij jezelf. Ik heb het er wel moeilijk mee moet ik zeggen. Ik heb een moeilijk dagje'', aldus Dominique. Bjorn vraagt of ze thuis mist. ''Ja ook'', laat ze weten. Ze weet niet zo goed wat ze moet doen met dat soort informatie. ''Als het van vrouwen komt dan moet je er sowieso al niet naar luisteren'', laat Bjorn weten. ''Ik vind het gewoon vervelend'', aldus Dominique. Ivan geeft aan dat hij ook altijd van alles over Nicole te horen kreeg en dat hij nog steeds allemaal shit te horen krijgt. ''Je moet er niks van aannemen joh''. Ook zit Dominique nog steeds met hoe ze gezien word. Ze is Dominique en niet het meisje van Bas. Dominique heeft zin om hard te werken en ze mist haar familie nu. ''Maak je niet gek'', aldus Bjorn.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.