''Als dat aanhoud ga ik er zeker wat van zeggen'' ~ Utopia Gekte

2/28/2016

''Als dat aanhoud ga ik er zeker wat van zeggen''

Bas word gevolgd door familie kip

Om vijf voor drie zien we Cees en Cemal praten in de slaapkamer. Cees laat weten dat Bronno gister ook weer flink wat gedronken heeft. ''Als dat aanhoud ga ik er zeker wat van zeggen. Dat doe ik bij iedereen''. Cees denkt ook dat ze best nog een keer kunnen gaan botsen met elkaar. Cees vond het van Simone een misser dat ze bij Cemal in bed kroop. Van Cemal vond hij dat ook niet slim. Cemal had er niet goed over nagedacht zegt hij. ''Dat doet je naam niet ten goede'', aldus Cees. ''En als ze dan zegt 'ja nou en' dan snap je bepaalde dingen niet''. Cees denkt dat er niemand op Simone gaat stemmen. Dat ze unaniem voor Bronno zullen kiezen. Cees vind Simone zelfs nog een beetje kinderlijk voor haar leeftijd. Hij begint ook weer even over de ''levend vlees'' opmerking. ''Ze moet nog een heleboel leren'', aldus Cees. ''Maar niet hier binnen'', vult Cemal aan. ''Levend vlees, eerder dood vlees'', lacht Cemal. ''Een beetje apart hé'', vind Cees.

Om drie uur zien we Simone het deeg mixen in de keuken. ''Ik zal denk ik morgen pas zenuwachtig worden'', laat Bas aan haar weten. Om kwart over drie liggen de streams er uit. Een storing waar iedereen last van heeft. Twee minuten later hebben we gelukkig weer beeld. Dan zien we inmiddels veel bewoners buiten zitten. Bronno, Ramona, Ivan, Simone, Victoria, Rowena, Benjamin, Rob, Gina en Gabriëlle zitten dan allemaal in de zon voor het Cordwood. Ramona is lekker aan het snoepen van zonnebloempitten. Ze lijkt te denken dat dat geen kwaad kan, maar daar zitten nog flink wat kcal in. Wim en Bjorn zijn nog aan het darten en Ivan rijd rond op het karretje van Bronno. Anderen lachen er om omdat het een leuk gezicht is. Terwijl sommige bewoners verder kletsen bij het rokersbankje zien we Bas over het terrein lopen. Hij word gevolgd door de kip met de kuikentjes en Rob scheurt ondertussen over het terrein op Bronno's wagentje.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.