''Alles hier is tijdelijk. Bas en ik zijn waarschijnlijk ook tijdelijk hé'' ~ Utopia Gekte

2/02/2016

''Alles hier is tijdelijk. Bas en ik zijn waarschijnlijk ook tijdelijk hé''

''Ik ben meer dan Bas hé''

Het gesprek tussen Dominique en Benjamin zetten ze buiten op het rokersbankje voort. ''Ik ben hier voor mijn gevoel zo een niemand. [...] Hier buiten werkte ik 40 uur per week. Ik was iemand. Ik voel me hier zo'n niemand. Ik kan veel meer dan dit. [...] Ik doe die financiën, ik kan alles. Ik ben gewoon nog niet mezelf. Ik kan veel meer dan dit'', aldus Dominique. Met de financiën bedoeld ze dat ze best ook de financiën zou willen doen. Even later als ze weer binnen zijn horen we dat ze voor vanavond om acht uur muziek hebben aangevraagd. Ze willen acht nummers doen. ''Ken mij via muziek''. Benjamin gaat een nummer laten horen, maar Dominique hoopt dat Rowena ook een nummertje heeft. ''Zou je ook een nummer willen doen''. Niet veel later huilt Dominique weer. ''Ik ben meer dan Bas hé''. Rowena weet dat, maar soms heeft Dominique misschien niet door hoe close ze dan is. ''Ik ben meer dan het meisje dat kan fotograferen en die bij Bas in bed ligt. [...] Ik mis mijn familie heel erg want die kenden mij en hier kent niemand mij. Alles hier is tijdelijk. Bas en ik zijn waarschijnlijk ook tijdelijk hé. Bas heeft duidelijk gemaakt dat hij van dag tot dag leeft'', aldus Dominique.

''Ik vind je een hartstikke leuke lieve meid, maar maak weinig van je mee en dat kan door verschillende dingen komen'', legt Rowena uit, maar Dominique zegt bij Rowena het gevoel te hebben dat ze haar niet mag, maar dat heeft ze met meerdere mensen. Ze zouden meer moeten zijn dan mensen die met elkaar onder één dak leven. Dominique vraagt of Ramona ook een muziek nummertje wil doen. Er volgt een streamlock en zodra we weer beeld hebben is het gesprek afgelopen en zien we Dominique en Rowena elkaar nog net knuffelen. Ook aan Gabriëlle vraagt Dominique of ze vanavond tijdens het muziek uurtje(?) een nummer wil doen. Dominique vind het leuk om elkaar beter te leren kennen. Michael is om tien voor half drie nog steeds met zijn transformatie bezig. Hij lakt zijn nagels, want ook dat hoort er bij.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.