''Alle mannen gingen hun plekje verdedigen. Ik heb dat niet nodig'' ~ Utopia Gekte

2/16/2016

''Alle mannen gingen hun plekje verdedigen. Ik heb dat niet nodig''

''Wim gaat ineens werken''

Om kwart over twee zien we Ramona de gym in gaan om te sporten en Rowena zien we buiten van het zonnetje genieten. ''Hoe voel je je'', vraagt Rowena als Cemal langs komt lopen om te vragen waar Ivan is. ''Even wennen. Ik wil telkens mijn mobiel pakken, maar hij zit niet in mijn zak. Nieuwe wereld. Even spannend'', antwoord Cemal. Rowena weet te vertellen dat Utopia niet is wat je er van verwacht had. ''Het is totaal anders. [...]  Leuk hoor dat je er bent''. Om tien over half drie zien we Bas samen met Ramona in het weiland voor de gym staan. Bas begeleid Ramona weer bij het sporten. Ze moet weer boksen. Om kwart voor drie komt Michael naar Rowena toe lopen. ''Hij is veel te mannelijk, ik hou van jongens'', laat hij aan Rowena weten over nieuwkomer Cemal. ''Ik hou van mannelijk'', reageert Gabriëlle die er ook bij staat.

Om drie uur zien we Michael en Rowena samen in de zon zitten. Michael vertelt dat hij nog niet opgewonden is geweest in Utopia. Hij wil er ook weleens een ruk aan geven, maar het lukt hem niet. ''Die mannen werden helemaal gek en Bjorn bep bep bep. Bjorn en Ivan. Ik dacht 'doe eens normaal'. Wim gaat ineens werken, dat is ook nog nooit gebeurd. Die doet heel veel dingen opeens. Het is ineens heel vroeg. Wim die begint meestal om vier uur en om vijf uur stoppen we. Zelfs Bassie rent ineens alle kanten op'', aldus Michael. Volgens Rowena heeft Bas het ook weer aangemaakt met Dominique. Ze zag ze weer kussen. Volgens haar zal Bas de nieuwkomer wel als bedreiging hebben gezien. ''Alle mannen gingen hun plekje verdedigen. Ik heb dat niet nodig'', aldus Michael.

Om tien over drie zien we Michael en Gabriëlle sporten. Ze rennen rondjes over het terrein heen. Cemal zien we met planken slepen. Een obstakel word uit elkaar gehaald. Ivan is daar ook mee bezig. Om half vier zien we Dominique en Ramona met een camera rondlopen. Ze filmen al hun medebewoners voor een promofilmpje van de markt. Cees zien we om vier uur dingen snijden in de horeca keuken en Bas zien we in de kas de eend weer droog föhnen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.