''720 euro, dat is toch belachelijk'' ~ Utopia Gekte

2/01/2016

''720 euro, dat is toch belachelijk''

''Het vogel hospitaal is heel schappelijk geweest''

Niet lang nadat de rekening van het vogelhospitaal is ontdekt zien we Ivan naar buiten lopen richting de kas waar Bas met de eend bezig is. Onderweg brengt hij Rowena op de hoogte van de factuur die binnen is gekomen. ''Ow'', reageert Rowena. ''Vind je dat normaal'', vraagt Ivan verder, maar Rowena antwoord niet. Ze is afgeleid door Ramona die achter de koe aan zit. Klaver is namelijk weer ontsnapt. Ramona was bezig met een kruiwagen en de koe zou haar omver hebben geduwd en de wei uit zijn gelopen. Ivan, Ramona en Rowena zorgen er dus voor dat Klaver weer terug de wei in gaat. Daarna loopt Ivan door naar Bas. ''Je hebt een factuur binnen gekregen''. Bas geeft aan dat hij dat al hoorde. ''720 euro ofzo. Dat is toch belachelijk'', lacht Ivan. ''En dan loopt hij er nog zo bij. Ik vind het echt zielig'', vertelt hij verder.

Even later om vijf over half één zien we Mark ook in de kas. Als Mark net weer weg wil lopen begint Bas bij hem over de factuur. ''Ik ga wel weer tekenen'', laat Bas weten. Mark zelf hield zelf zijn mond over de factuur. Het leek er op dat hij het in het centraal wilde gaan gooien omdat hij eerder al aangaf dat ze dat mailtje nog even in zijn map moesten zetten. Mark zegt dat het voor hem geen verrassing was dat ze een factuur kregen. Hij is zelfs positief verrast, dacht dat het nog erger zou zijn. ''Het vogel hospitaal is heel schappelijk geweest'', vind Bas. Ze moeten alleen nog even gaan kijken hoe ze het gaan oplossen met het betalen van die rekening.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.