''Zo jongens, nog niet genoeg drank gehad'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Zo jongens, nog niet genoeg drank gehad''

De hele nacht opblijven

Cees zien we om kwart voor drie de wellness in gaan om daar de nacht door te gaan brengen en Nicole vertelt aan Naomi en Gabriëlle die al op bed liggen dat Benjamin en Rowena een ruzie hebben gehad. ''Die kan echt niet tegen drank'', laat Nicole over Benjamin weten. Gina is deze nacht ook weer lekker luidruchtig en gilt om kwart over drie op haar bekende toontje dat ze een patatje met mayonaise en uitjes wil. ''Pleaseeeeeee''. Ook bespringt ze weer mensen die al in bed liggen. Dit keer zijn het Nicole en Ramona die op de vide een gesprek proberen te voeren. Nicole probeert Ramona namelijk op te peppen en laat haar weten dat als ze wil ze gewoon op de vide kan komen slapen. ''Er is altijd plek'', vult Gina aan. Rob zien we buiten ondertussen in discussie met Benjamin over de ruzie. Nadat er weer een streamlock heeft plaats gevonden horen we Benjamin om vijf voor half vier zeggen dat hij naar bed gaat. ''Drie stemmen op Row'', laat hij eerst nog snel weten.

Nicole is boven op de vide ondertussen nog steeds met Ramona in gesprek. ''Je bent hier een maand. Je hebt nog een freaking jaar te gaan. Doe gewoon je shit. Als je dat doet zal nooit iemand je afrekenen. [...] Je eerste mindfuck. Ik heb er al zoveel gehad''. Om half vier zien we Gina tegen Victoria aan in bed kruipen. Het word dan langzamerhand iets stiller in de loods. Om vier uur zien we Ivan, Rob, Rowena, Mark en Bjorn pokeren aan de picknick tafel in de loods. Als Cees om tien over vier zijn bed in de wellness uit gekomen is en de loods weer in komt lopen begint hij meteen te mopperen. ''Zo jongens, nog niet genoeg drank gehad''. Er ontstaat een kleine discussie, maar daarna gaat Cees naar de toilet en keert de ''rust'' weer terug. Als Rob en Ivan gaan roken pikt Rowena snel wat fiches van de heren. Bjorn die het ziet gebeuren zegt er niet echt iets van en laat het gewoon gebeuren.

Als Cees even later buiten staat bij het rokersbankje waar Rob en Ivan aan het roken zijn gaat de discussie over het drankgebruik weer verder. Cees moppert dat hij al nachtenlang geen oog dicht heeft gedaan omdat er al nachtenlang gezopen en gepokerd word. ''Het loopt de spuigaten uit. Er zijn mensen die hier nachtrust willen hebben. Ik hoor er meer mensen over natuurlijk. [...] Het is allemaal niet waar, ik loop weer te zeiken''. Rob zegt dat als Cees in de wellness slaapt hij er geen last van moet hebben. Maar Cees beweert dat er zenderchecks zijn geweest. Zelfs om half vier nog. Cees begint er vervolgens over dat Rob altijd laat uit bed komt, maar daar heeft hij Rob niet mee. ''Moet je zelf weten. De nachtrust is hier een drama''. Cees mompelt nog iets over troep op het terrein als hij terug loopt naar de wellness. ''Op naar het volgende feestje''. Ivan merkt ondertussen op dat het al erg laat is. Hij is van plan om nog op te blijven tot hij de koeien kan gaan doen. Nu slapen zal nu toch niet echt meer de moeite waard zijn.

Als hij weer binnen is gaan ze weer verder met pokeren. Rowena doet dus ook mee, maar snapt er niet veel van. Ze moet telkens de heren om hulp vragen wat welk fiche waard is en als ze een flush blijkt te hebben moeten de heren haar dat ook melden, want zelf had ze het niet gezien. Inmiddels is het tien over half zes en zitten Ivan, Bjorn en Rowena nog steeds te pokeren. Nog geen vijf minuten later besluit Rowena opeens naar bed te gaan. Bjorn zien we nog wat rondlopen, maar gaat waarschijnlijk zo ook zijn bed in. Ivan kleed zich warm aan en loopt dan naar buiten. Waarschijnlijk gaat hij nu maar alvast de koeien doen. Gemolken hoeven ze al een tijdje niet meer te worden en de stal uitmesten kan dan natuurlijk ook iets eerder dan normaal.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.