Zingen voor Rob omdat hij jarig is en mensen aan het hek ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Zingen voor Rob omdat hij jarig is en mensen aan het hek

We mogen het niet zien

Om twaalf uur precies zien we de bewoners met zijn allen hard zingend de vide op gaan. Rob is namelijk jarig en dat moet gevierd worden. Boven aan gekomen word Rob gefeliciteerd en geknuffeld. Ook is er een fles wijn meegenomen die snel open word gemaakt zodat er glazen ingeschonken kunnen worden. Gina horen we zeggen dat Rob 36 jaar is geworden en andere bewoners zijn nog druk bezig met feliciteren. ''Rob jongen, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en dat er nog vele jaren bij mogen komen'', aldus Cees. ''Nog vele jaren jongen'', aldus Bas. Als Rob van iedereen felicitaties heeft gehad bedankt hij zijn medebewoners voor de felicitaties. ''Dankjewel lieve mensen. We gaan er mogen een groot feestje van bouwen''.

Langzamerhand keert de rust weer terug in de loods. Michael zien we zijn bed in kruipen. Andere bewoners zien we beneden verder praten en een groepje blijft op de vide. Om tien voor half één klinkt er opeens gegil. ''Rob er zijn mensen'', horen we iemand naar boven roepen, waarna alle bewoners snel naar beneden komen en naar buiten rennen. ''Rennen'', horen we Benjamin zeggen die als eerste buiten te vinden is. Nog net voor er een streamlock ingezet word horen we een aantal knallen wat op vuurwerk lijkt. Doordat er dus een streamlock ingezet word kunnen we de rest niet meer volgen, maar het is duidelijk dat er mensen aan het hek staan. Waarschijnlijk voor Rob's verjaardag en misschien staat zelfs oud bewoner Stefanie er wel, maar dat blijft een raadsel aangezien we er niks van mogen zien. Ook de 360 camera buiten doet het namelijk niet. Pas om tien voor één is er weer beeld. Op stream 1 zien we dan Bas en Dominique die samen op hun matrassen in de loods zitten en op stream twee zien we Mark en Gina in bed liggen op de vide.

Update: Inmiddels zijn er filmpjes opgedoken op Facebook van vrienden van Rob die aan het hek staan. De filmpjes zijn hieronder te bekijken.
Gefeliciteerd Rob!!!!!! Matties bij het hek voor jou!!!!
Geplaatst door Rob Utopia op vrijdag 22 januari 2016

Hiep hiep hiep hoeraaaa!!!!
Geplaatst door Rob Utopia op vrijdag 22 januari 2016

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.