''Ze hebben mijn haar in de fik gestoken omdat ik homo ben'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

''Ze hebben mijn haar in de fik gestoken omdat ik homo ben''

''Af en toe wil ik mensen ook niet zien''

Om kwart voor elf terwijl Ivan en Victoria met pony Sascha aan het wandelen zijn en Rowena haar post aan het lezen is, zien we Dominique en Michael in het kantoor kletsen over een nieuw plan. Dominique wil een soort van ''kerst pakketten'' maken, maar dan alleen met make-up en verzorgingsproducten. Michael vind dat een leuk idee. ''Wel voor mannen en vrouwen dan''. Ook wil hij er wel aan meedoen. Dominique zou zelf zoiets kopen. ''Het is voor iedereen leuk en zowel leuk om voor jezelf te kopen als om weg te geven''. Michael komt met het idee om het dan niet te groot te maken. Vier producten er in, vijf maximaal. Misschien een borsteltje er in. Of een haar balsem erbij. Dat kan je zelfs zelf maken. Even dwalen ze af van het onderwerp en hebben ze een kort gesprekje over pesten. ''Ik had zo'n bos krullen. Ze hebben mijn haar in de fik gestoken omdat ik homo ben''. Dominique zegt haar pauzes op de wc doorgebracht te hebben en Michael zegt de wc's ook maar al te goed te kennen. Het is ook een soort masker. Of nou ja niet echt een masker, maar je babbelt om alles even te vergeten. ''Gewoon gezellig. Gewoon lol. Ik moet gewoon weer...''. Michael maakt zijn zin niet af, maar Dominique vult hem aan. ''Jezelf terug vinden''. Michael zegt dat hij dat wel heeft gedaan. ''Maar ik heb me wel weggecijferd als Michael en op de voorgrond gestaan als Megan''. Dominique benadrukt dat het nu tijd is voor Michael. ''Ik ga lekker gymmen met Mark en met Benjamin ga ik....'', Michael maakt zijn zin niet af.

''De vrouwen vinden je natuurlijk hartstikke interessant. Het komt vanzelf en iedereen is wel blij dat je er bent'', laat Dominique weten. ''Een beetje een frisse wind'', aldus Michael. ''Dat is nodig'', vind Dominique. Dominique begint vervolgens over een kledinglijn. Ze wil iets modieuzer. ''Niks tegen die trui van Gabs, maar.... Of een sjaal''. Michael zat ook al aan een sjaal te denken. Maar dan wel uniseks. Michael vind dat belangrijk. De man word vaak vergeten in de winkel. Dominique vind het superleuk dat Michael er aan mee wil doen. Michael komt met het idee om dan om de zoveel tijd een nieuw pakket te maken zodat mensen het kunnen sparen. ''In een mandje met een leuk doekje er in. Als mensen het zien staan willen ze het gewoon'', aldus Dominique. Ze vind het belangrijk dat ze geld binnen brengt en Michael vind het een erg leuk idee. Dominique wil dan wel ook test setjes neerzetten zodat mensen kunnen testen, ruiken, proberen. Dat wil ze zelf ook altijd. De dingen kunnen testen voordat ze het koopt. Michael vind het niet eens zo'n slecht idee. Hij denkt dat ze het wel leuk uit kunnen werken.

Dominique benadrukt dat het belangrijk is om direct te laten zien dat je niet stil zit. Michael zegt er tegenin te gaan als mensen zeggen dat hij niks te zeggen heeft omdat hij er nog maar net is. De anderen zijn ook ooit begonnen. Hij laat zijn stem echt wel horen terwijl Dominique alleen maar blikken zou geven. ''Ik ben thuis altijd terug getrokken. Hier lopen overal mensen. Niet dat ik dat erg vind, maar af en toe wil ik mensen ook niet zien. Ik heb er nu nog geen last van, maar ik heb geen privé meer'', aldus Michael. Dominique zegt dat dat even wennen is. Dat vind ze ook fijn aan de caravan. Daar kan ze zich terug trekken. ''Daarom ben ik voor de huisjes. Een mens heeft een plek nodig om zich terug te trekken'', aldus Michael.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.