Ze doen alsof ze elkaar alles gunnen, maar gunnen elkaar niks ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Ze doen alsof ze elkaar alles gunnen, maar gunnen elkaar niks

Als ze elkaar kunnen fucken doen ze dat ook

Na het centraal waarvan hier deel 1 en hier deel 2 te lezen is, is er niet zo heel veel bijzonders meer gebeurd in en rondom de loods. Na het centraal om tien over twee zien we Ivan even met Arthur spelen terwijl Nicole toekijkt. Ongeveer een uur later besluit hij met het beestje te gaan wandelen. Ook laat hij samen met Bas Arthur kennis maken met Duck. Bas houd Duck bij zich en Ivan heeft Arthur aan de riem. Arthur zit netjes in stilte toe te kijken en lijkt onder de indruk. Pas naderhand begint hij een beetje te blaffen. Bjorn en Dominique zijn de sportschool ingedoken en zijn daar om tien voor half vier druk aan het trainen. Arthur is op dat moment weer in de loods en ligt op schoot bij Ivan. Nicole is ook druk bezig. Zij is haar schilderij aan het afmaken zodat die verstuurd kan worden. Dominique laat in de sportschool aan Bjorn weten dat ze met het trainen van haar buikspieren tot het uiterste wil gaan. ''Huilen''. Bjorn zegt altijd dat je pas niet meer kan als je neervalt. Naast wat krachttraining en buikspier oefeningen, gaan ze ook nog planken. Om kwart voor vier zien we Mark, Rob en Wim ook in de gym om te sporten. Meestal zien we alleen Bas, Gabriëlle, Ramona (en Rowena) in de gym, maar nu sporten opeens veel meer mensen.

Ivan ligt nog steeds op de bank met Arthur op zijn buik een hondenboek te lezen. Cees vertelt om vier uur zijn verjaardagsplannen aan Bas. De bingo is rond. Die zal van vier tot vijf zijn met Utopia prijzen. Half zes/zeven kunnen ze stamppot eten. Daarna is er een uurtje een pauze en dan vanaf half acht tot tien uur zal slagerij van kampen optreden. Even later zien we Cees met Dominique praten. Volgens Cees doen ze in Utopia alsof ze elkaar alles gunnen, maar gunnen ze elkaar niks. Als ze elkaar kunnen fucken doen ze dat ook. ''Daar kom je nog wel achter. Het is heel vervelend, maar het zit allemaal net iets anders''. Weken geleden heeft Cees al om hulp gevraagd en toen zou Ivan gezegd hebben ''het is jouw verjaardag, doe jij het maar''. En nu werd Cees er in het centraal over aangevallen. Dominique ruikt speculaas. Cees laat weten dat dat komt omdat hij net een speculaasje heeft gegeten. Hij vraagt of Dominique ook een speculaasje wil en gaat speciaal voor haar speculaas uit zijn kist halen om het aan haar uit te delen. Dominique zegt namelijk ook gek op speculaas te zijn. Na het gesprek om kwart over vier zien we dat Dominique zichzelf weer aan het opmaken is. Gabriëlle zien we op datzelfde moment naar de horeca keuken lopen. Niemand wil koken volgens haar, dus gaat zij het maar doen. Ze zit te denken aan kip kerrie met spitskool.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.