Wim's familie ook vandaag op bezoek in Utopia ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Wim's familie ook vandaag op bezoek in Utopia

Dominique vind commentaar van Cees vervelend

Om één uur zien we Dominique even kletsen met Ivan. Ze vind het vervelend dat Cees telkens bij elke foto die ze maakt commentaar levert. ''Die had wel iets naar links gemogen'' enzovoort. Ze is al best wel onzeker en als ze dat elke keer aan moet horen durft ze echt niet meer. Ook is ze er achter gekomen dat ze een tasje nodig heeft voor de muntjes en ze wil een nieuwe fotocamera nu die van haar kapot is. ''Het zijn in ieder geval scherpe foto's'', is  Dominique van mening. Ivan gaat zoeken naar iemand die haar kan leren om betere foto's te maken. ''Dankjewel'', reageert Dominique. Ook denkt ze lang bezig te zijn met foto's bewerken dus gaat ze haar naam drie uur inplannen op de computer inschrijf lijst. Bjorn is ondertussen nog steeds met zijn bezoek aan het kletsen. ''Geef Lea een knuffel''. Om ongeveer tien over één komt er nog een auto het terrein op gereden. Bjorn heeft al bezoek, maar ook Wim ontvangt vandaag zijn familie in Utopia.

Wim loopt snel naar de auto toe om zijn familie te begroeten. ''Hai lieverd'', zegt hij tegen een klein meisje terwijl hij haar optilt en knuffelt. ''Hi gozer'', begroet hij iemand anders. ''Goed je te zien'', laat zijn bezoek weten. Wim's zus(?) is emotioneel en zijn vader(?) is ook even emotioneel tijdens het begroeten. Ze hebben net als de familie van Bjorn van alles meegenomen. Meerdere dozen worden naar binnen getild. Wim tilt de kleine meid weer op en knuffelt haar. Medebewoners komen de familie ook begroeten. ''Dit is nou mijn prinsesje'', laat Wim weten. ''Dag mooie meid. Ome Wimpie is heel trots op jou hé. Hij vertelt alles over jou en heeft allemaal foto's van jou hangen'', aldus Rowena. Wim gaat vervolgens drinken voor zijn familie regelen en laat ondertussen zijn tatoeages zien aan zijn zus(?) ''Wow die is supermooi'', reageert ze enthousiast. Wim denkt dat hij een keer post overslaat anders zit het te dicht op elkaar. Dominique komt Wim een knuffel geven en zegt heel blij voor hem te zijn. Als Wim weer bij zijn bezoek is vertelt hij dat hij zijn post goed gelezen heeft en dat er een goede boodschap in stond. Verder heeft hij ook nog goede gesprekken gehad met medebewoners. Het gaat goed nu met hem en hij heeft nog plannen. De keuken gaat er uit. Ook krijgt Wim allemaal cadeaus waaronder kleding.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.