Wim sloopt de keuken in de loods. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Wim sloopt de keuken in de loods.

Goedemorgen Utopia.

Na een lang en goed gesprek over botox lopen Ivan en Rowena weer naar binnen toe. Daar zien ze meteen twee dingen. Ten eerste zien ze Wim al aan het werk. Lekker vroeg! En ten tweede zien ze dat Benjamin vandaag post heeft ontvangen. Hij zit al een tijdje alleen op de bank zijn post door te lezen zonder er iets over te zeggen. Hij lacht veel dus dat zit wel goed. En Wim zien we dus inderdaad hard werken. Hij is de keuken in de loods leeg aan het halen. Daar gaat namelijk het bruincafé komen. En nu de grote evenementen er op zitten kan hij daadwerkelijk beginnen met de metamorfose. 31 januari is de eerstvolgende markt en voor zover ik begrepen heb moet het café dan ook al geopend zijn. Hij heeft dus slechts 4 dagen de tijd en zal hard moeten werken. ''Ik heb straks wel een paar handjes nodig hoor om alle zooi een beetje op te ruimen en weg te zetten'', laat Wim weten.

Ondertussen worden ook steeds meer bewoners wakker. Het is dan ook al bijna 10 uur 's ochtends. We horen Dominique zeggen dat ze gek aan het worden is van haar puisten. Dit vertelt ze aan Ramona die nog in bed ligt. Gina zien we de trap bij de vide af komen lopen. Verder is het nog even rustig in Utopia. Wim gaat op zijn gemak ongestoord verder met het weghalen van de keuken. Op dit moment haalt hij de vaatwasser en het fornuis er uit. Ook Bas is wakker en hij vraagt meteen wat ze met het aanrechtblad gaan doen. ''Wegtyfen. Zitten allemaal gaten in, daar heb je niks aan''. Ondertussen moppert Wim ook over hoe slecht de keuken in elkaar gezet is. Alle 'zooi' die Wim naar eigen zeggen in  de andere horeca keuken heeft 'gepleurd' gaat Dominique maar opruimen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.