Wim mag een bepaalde broek niet meer aan: ''Het is echt geen gezicht'' ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Wim mag een bepaalde broek niet meer aan: ''Het is echt geen gezicht''

''Let them talk''

Om iets voor half twee zien we Ramona en Dominique op het rokersbankje zitten. ''Je moet niet teveel waarde hechten aan wat er word gezegd. Als ik dat wel doe trek ik het niet'', laat Ramona weten. Ze hebben het over de dingen die ze te horen hebben gekregen tijdens de live in de loods. Dominique zegt het zich ook niet aan te trekken, maar het is wel een realisatie moment. ''Dat is zwaar'', vult Ramona aan. ''Ik ga er goed mee. Chille avond gehad en let them talk. [...] Het is niet chill als ze komen 'Do daar moet je voor uitkijken want die zitten over je te praten'', aldus Dominique. ''Je bent lekker met ons ook. Het gaat volgens mij gewoon goed'', reageert Ramona. Ivan zien we ondertussen knuffelen met het kleine meisje dat bij Wim's bezoek aanwezig is. Hij krijgt al snel een kusje van haar. ''Ze zei al 'ik wil een knuffel van Ivan en Gina en Mark'', vertelt een ander iemand van het bezoek. Daarna is het cadeautjes tijd. Wim krijgt een hamer, maar daar moeten de andere Utopianen van afblijven vind zijn familie. ''Echt leuk'' vind Gina en Ivan merkt op dat het ook echt een goede hamer is.

Wim heeft een tekening gekregen, negen paar sokken en een groot blok chocolade met nog een hamer erbij. ''Gewoon een kilo chocolade'', lacht hij. Ook heeft de familie halal vlees meegenomen wat Ivan kan eten en vega balletjes voor Rowena en Bas. Om tien over half twee zien we Dominique en Victoria praten in het kantoor. Dominique vond het gister heel apart, maar er waren hele lieve mensen. Ook vond ze het leuk dat Bas van het podium af kwam om haar een kus te geven. Even later zien we Wim met zijn moeder op zijn bed zitten. Wim vertelt dat hij pas over twee maanden zijn post verstuurt. Zijn moeder wist dat al, maar laat weten dat er één iemand is die heel graag post van hem wil ontvangen. Shanna. ''Dan doe ik het wel'', laat Wim weten. Hij heeft de post al klaar. Als ze om twee uur weer bij de rest van het bezoek staan spreekt zijn moeder hem ook nog even aan op zijn kleding. ''Die joggingbroek met die zwarte vlakken alsjeblieft...''. Zijn moeder kan haar zin niet afmaken. ''Die is lelijk hé'', reageert Wim namelijk al. ''Die mag je niet meer aan'', laat zijn moeder weten. Wim legt uit dat hij hem meer gekocht heeft als functionaliteit. ''Het is echt geen gezicht. Dat moest ik even zeggen'', aldus zijn moeder. Wim zegt het te weten. Even later vertelt hij dat hij goed in zijn vel zit en dat het steeds beter gaat.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.