Wim en Michael ontsnappen uit de werkschuur ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Wim en Michael ontsnappen uit de werkschuur

''Het leukste is weg komen zonder iets te slopen''

We schreven net al dat het Bas gelukt is om met hulp van Michael Wim op te sluiten in de werkschuur. Niet alleen Wim is trouwens opgesloten want Michael heeft zichzelf ook op laten sluiten. Helaas heeft Michael het al snel koud en wil hij er dus weer uit. Wim wil kijken hoe ze Bas kunnen nakken. Er uit komen zonder de deur te openen. Misschien dat ze er een dakplaat vanaf kunnen halen, maar dat ziet Wim eigenlijk niet zitten. Michael kan misschien over de muur heen klimmen, maar dat lukt niet denken ze. ''Het leukste is weg komen zonder iets te slopen'', aldus Michael. De plank zit over de hele deur, maar het gaat Wim naar eigen zeggen sowieso wel lukken om er uit te komen. ''Bas is wel slim dat hij alles heeft weg gepakt. Handzagen, decoupeerzaag'', laast Wim weten. ''Slimmer dan ik dacht eigenlijk'', reageert Michael. Wim vertelt Michael dat een aantal bewoners gaatjes hebben gemaakt in het dak van Bas zijn caravan. Michael wist dat nog niet. Wel wil Michael Bas weer terug gaan pakken.

Om iets voor acht uur probeert Wim de deur open te krijgen zonder hem te slopen. We zien hem in de weer met wat gereedschap aan de zijkant van de deur. ''Dan breken we toch uit. Ik begin het ook koud te krijgen'', aldus Wim. Het lukt hem niet om de deur heel open te krijgen dus pakt hij zwaar gereedschap om de deur door te rammen. ''Nee, dat is zonde'', houd Michael hem tegen. Volgens Michael kan je de deur echt wel open krijgen zonder het kapot te maken. Hij duwt er tegen en dan ziet Wim dat het inderdaad toch kan lukken. Hij gaat dus weer aan de slag al had hij het stiekem ook wel leuk gevonden om met die voorhamer te beuken. ''Je hebt gelijk. Het is echt dit scharnier waarop hij vast blijft zitten'', merkt Wim op. ''Ik heb wel een beetje verstand'', laat Michael weten. Wim en Michael hebben de deur bijna open als opeens Rob aan de andere kant van de deur opduikt. ''Wim jongen, hebben ze je te pakken genomen?''. Wim bevestigd dat, maar zegt dat het ze wel lukt om te ontsnappen. Mark is er ook bij en merkt op dat Michael ook in de werkschuur zit. ''We pranken ze terug'', laat Michael weten. Rob en Mark vragen wie het gedaan heeft. ''Bas samen met Michael. Die heeft zichzelf vrijwillig op laten sluiten'', antwoord Wim.

''Het is jammer dat je hier op tv zit, anders had ik hem al gelijk in die vijver gepleurd'', reageert Rob. Rob en Mark helpen Wim en Michael met ontsnappen door een duwtje tegen de deur te geven zodat die naar binnen open gaat. Zodra de heren uit de werkschuur zijn laat Wim weten dat ze niet zo lang opgesloten hebben gezeten. Ze hebben lekker gekletst en koffie van Ramona gekregen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.