''Wij zijn hot topic. Wij zijn de nieuwe Laura en Charlotte'' ~ Utopia Gekte

1/26/2016

''Wij zijn hot topic. Wij zijn de nieuwe Laura en Charlotte''

Voorbereidingen voor het verjaardagsfeest

Om kwart over drie zien we Rowena, Mark, Dominique en Gina in de horeca keuken aardappels snijden voor het stamppot buffet vanavond. Rob zien we met een kok in de keuken staan en Cees is ondertussen in het woongedeelte van de loods alvast het een en ander aan het regelen. Met de man van de bingo bespreekt hij hoe en wat. Jan wist niet dat er 150 bezoekers zouden komen. Hij dacht dat er maar 50 mensen zouden komen. Nu hebben ze dus ook niet genoeg prijzen voor de Bingo want er kunnen meerdere Bingo's tegelijkertijd vallen. Cees bedenkt zich dat ze ook nog ansichtkaarten hebben die ze als prijs kunnen geven. En er is een hoofdprijs: een B&B overnachting met patatje, snack, drinken. Helemaal verzorgd. Rowena en Gabriëlle zitten op de trap en Rowena heeft in de gaten dat ze gefilmd worden. ''Wij zijn hot topic. Wij zijn de nieuwe Laura en Charlotte. Denk je niet'', aldus Rowena. ''Ja'', reageert Gabriëlle.

Cees is ondertussen nog steeds prijzen aan het bedenken. Nog een hoofdprijs is een mini metamorfose in de kapsalon ter waarde van 50/65 euro. Gina gaat snel een cheque maken om te kunnen overhandigen. Verder komt hij op het idee om een fles champagne ook als hoofdprijs weg te geven en wil Cees dat Ramona en Rowena assisteren bij de Bingo. Ramona komt vervolgens met nog een idee aan. Cees mag ook kaartjes weg geven voor haar theaterworkshop op zes februari. Gabriëlle zegt dat Cees ook een boekje van haar weg mag geven, maar die had Cees toch al gepakt zonder te vragen. Om vijf over vier roept Ivan iedereen bij elkaar voor een mededeling. Hij vertelt dat over tien minuten de bezoekers komen. Dominique staat voor ingepland en moet vijf mensen tegelijk naar binnen laten zodat ze hun jas op kunnen hangen. Daarna mogen ze plaatsnemen. Om zes uur gaan ze het eten uitserveren en iedereen die niks te doen heeft word gevraagd om mee te helpen in de keuken. Van zes tot zeven is er de tijd om te eten. Daarna moeten ze alle tafels wegwerken. In de tussentijd zal Slagerij van Kampen bezig zijn met opbouwen. Jan van de Bingo kan dan alvast de spullen inpakken en aan de kant zetten. De bedoeling is dat de bandleden vanaf half acht binnenkomen en vanaf kwart over acht spelen. Half acht komen er ook nog meer bezoekers binnen voor het avondprogramma. Tussen kwart voor negen en negen uur zal Slagerij van Kampen klaar zijn met optreden. Dan kan Bjorn muziek gaan draaien en om tien uur is de avond klaar. Le Luifel kan vanaf zeven uur al open.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.