''Wie wil mij nu niet hebben'' ~ Utopia Gekte

1/06/2016

''Wie wil mij nu niet hebben''

Duck gaat naar Face toe

Om zes uur zien we Nicole samen met Ivan op bed. Nicole is in tranen. Waarom ze huilt is voor ons niet duidelijk. Ze heeft het met Ivan over hoe het na Utopia gaat. Als ze samen buiten zijn dan wil Nicole eerst daten. Ze wil drie keer in de week uit eten en dan niet naar de Mc Donalds want Ivan heeft nu toch geld zat. Ook kunnen ze Arthur best wel een avondje alleen laten. Ze wil biefstuk met een gepofte aardappel, een maïskolf en peper roomsaus. ''En dan de hele avond pijn in je pens hebben''. Ook las Nicole gisteren dat er een hoop tattoo artiesten gezocht worden. Dat geeft haar een boost want ''wie wil mij nu niet hebben''. Ivan hoopt in ieder geval niet dat Nicole helemaal onder de tatoeages zit zodra hij naar buiten komt. Om kwart voor zeven zitten de bewoners met zijn allen aan tafel te eten. Onder andere Ramona heeft ervoor gezorgd dat er deze avond weer genoeg op tafel staat. Tijdens het eten willen sommige bewoners meteen even wat vermelden.

Nicole heeft bijvoorbeeld nog wat opgezocht over de slaappatronen van puppy's. Arthur mag bijvoorbeeld maar acht minuten buiten lopen. Ze mogen niet te ruig met hem spelen want alle energie die hij heeft, heeft hij nodig om te groeien. Als de hond te lang wakker is of ze spelen teveel met hem dan belemmeren ze hem in zijn groei. De reden dat hij zo druk is is waarschijnlijk omdat hij over geprikkeld is. Knuffelen en spelen is goed, maar ze mogen niet meer met balletjes gooien en er achteraan rennen. Ze moeten de hond minder belasten. Ivan laat weten dat er morgen iemand langs komt voor een puppy cursus. Om half acht 's avonds komt er iemand langs om het met ze te bespreken en een intake te doen. Bas laat weten dat Duck morgen opgehaald word en dat hij dan naar Face toe gaat om te kijken of dat het proces versneld. Het is dan de bedoeling dat ze uiteindelijk samen terugkomen.

Om zeven uur zijn de bewoners weer klaar met eten. Iedereen wast vervolgens netjes zijn eigen bord af. Althans dat was de bedoeling. Victoria, Bjorn, Ivan en Mark zien we netjes hun eigen bord afwassen, maar Bas vind het blijkbaar te lang duren, zet zijn bord neer en gaat roken. Zijn onderbouwing is dat Ivan keukendienst heeft. Wim loopt ook weg. Do zou zijn bord afwassen zegt hij. Bjorn besluit dus om ook de borden af te wassen die gewoon neergezet zijn door zijn medebewoners. ''Ik heb ook keuken dienst'', laat hij weten, maar Mark helpt hem graag. Mark vind het naar eigen zeggen leuk om andere mensen te helpen. ''Kom maar'', zegt hij. Mark neemt de afwas dus van Bjorn over, maar ook Bjorn blijft bezig. Hij besluit de borden die Mark heeft afgewassen af te drogen. Rowena zien we ondertussen nog rustig aan de picknicktafel zitten met Arthur in haar armen. ''Echt een baby'', laat Gabriëlle weten die er bij zit. Om tien over zeven besluit ze hem even uit te gaan laten. Zonder riempje want Arthur kan toch niet weg. Zodra ze hem neerzet op de rotonde gaat hij meteen netjes plassen om daarna direct weer naar de deur te lopen. Veel zin om buiten te zijn heeft hij dus niet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.