Weinig reuring in de tent vannacht. ~ Utopia Gekte

1/05/2016

Weinig reuring in de tent vannacht.

Goedemorgen Utopia.

We gaan nog even door met waar we vannacht gebleven waren. Mark en de sleutel van de welness. Hij denkt dat die bij Cees ligt dus Wim zegt dat hij daar gewoon even moet kijken. Er gebeurt niks spannends meer wat dit betreft en iedereen verdwijnt naar bed. Uiteindelijk krijgen we alleen nog maar fluisterende bewoners te zien op de livestreams. Mark bij Gina in bed en Nicole bij Ivan in bed. Die laatste twee hebben lange tijd gepraat over hun vertrek uit Utopia. Nicole wil het liefst zo snel mogelijk weg samen met Ivan. Alleen Ivan is nog niet klaar in Utopia en wil minstens tot 11 juni blijven. Uiteindelijk is het steeds stiller en zien we Victoria en Bjorn toch maar naar de vide toe gaan om daar te slapen. In de wellness fluisteren alle dames nog lang na over hun medebewoners. Of beter gezegd roddelen. Iedereen komt wel een keer voorbij, maar we vangen niet veel op door het gefluister. Ramona gaat in ieder geval op Rob stemmen omdat hij niets toevoegt. Ja echt, ze begint nu al over het stemmen. Ze denkt zelfs dat hij ook op haar stemt dus daar zal ze wel gepikeerd over zijn.

Het duurt even, maar iedereen slaapt uiteindelijk als een roosje. Ook Arthur die ''opgesloten'' zit in de bench. Hij is als eerste wakker, maar kan nergens heen. Dus gaat maar weer even verder slapen. Gelukkig haalt Ivan de hond er al snel weer uit nadat hij op zijn gemak een bakje koffie heeft gezet. Wanneer Ivan de pup wil uitlaten blijft Arthur gewoon binnen staan kijken bij de uitgang. Het duurt niet lang tot hij toch een stukje mee gaat wandelen aan de lijn. Uiteindelijk doet hij de koeien samen met hulp van Rowena, Dominique én Ramona. De dames en Bas in de wellness zijn vroeg wakker en liggen/zitten/hangen inmiddels gezellig met elkaar in de wellness. In de loods daarentegen is het nog altijd een dooie boel. Daar gaat Cees snel verandering in brengen want zijn tweede drum les gaat zo beginnen. Knal ze er maar uit Cees!
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.