''Wat gaat er überhaupt voor zinnigs uitgesproken worden'' ~ Utopia Gekte

1/29/2016

''Wat gaat er überhaupt voor zinnigs uitgesproken worden''

''Je hebt het goed gedaan hoor mama''

Om zeven uur zien we dat Dominique, Bas en Mark druk bezig zijn in de horeca keuken. Mark is aardappels tot friet aan het snijden. Bas is knoflooksaus aan het maken en Dominique is aardappels aan het wassen. Een kwartiertje later zien we Mark in Le luifel waar hij de friet alvast aan het voorbakken is. Verder gebeurd er niet zo heel veel in Utopia. Michael was net weer druk bezig met het verven van de solidariteitskast, maar zit om half acht aan tafel te eten samen met Ramona. Michael doet veel voor zijn gevoel. Ook vertelt hij dat zijn familie niet langs zal komen in Utopia. Ze willen niet op televisie en daarom heeft hij ook geen foto's van hun bij omdat ze dan ook te zien zijn. Hij vind het best wel moeilijk want had graag zijn neefje en nichtje daar gehad. Hij hoopt dan ook op zijn eerste post moment want dan heeft hij iets tastbaars. Hij vind dat best wel zwaar. Wel stonden ze achter zijn beslissing om Utopia in te gaan.

Ramona vertelt vervolgens over haar leven en haar moeder. Ze is dol op haar moeder, dat is al langer bekend, maar ze hebben het niet altijd makkelijk gehad. Ramona kon bijvoorbeeld niet mee op schoolreis. Qua liefde heeft ze het heel goed gehad, maar haar leven was wel anders dan dat van andere kinderen. Op den duur is ze gaan werken zodat ze haar make-up en jas zelf kon kopen. Er komt een streamlock tussendoor, maar daarna praten ze nog steeds over hetzelfde onderwerp. Met Sinterklaas stond de tafel altijd vol. ''Je hebt het goed gedaan hoor mama''. Ramona vertelt dat ze bij de voedselbank hebben gezeten, maar dat dat best wel fijn was. Dan opende je de doos en zag je van alles. Michael vertelt dat hij daar vrijwilligerswerk heeft gedaan. Als Dominique er bij komt zitten horen we dat ze in de Foundation wil. Alle drie willen ze namelijk meer gaan doen voor goede doelen. Spullen inzamelen voor kinderen die iets minder hebben bijvoorbeeld. Niet iedereen kan bijvoorbeeld op vakantie en dan is het leuk om voor die kinderen iets anders leuks te hebben.

Om acht uur gaat Rowena naar de koeien toe om de stal uit te mesten en de beestjes te verzorgen. Van Gina horen we dat Gabriëlle en Ivan ziek op bed liggen. Mark zou het centraal wat vanavond gepland staat willen cancelen. ''Wat gaat er überhaupt voor zinnigs uitgesproken worden'', vraagt hij zich af en wat velen betreft is het ook een slechte timing zo vlak voor de markt. Uiteindelijk hakken onder andere Gina en Dominique de knoop door. Het centraal word gecanceld en verplaatst naar maandagavond na het eten rond een uurtje of acht.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.