''Wat een sukkels zeg die dat hebben gedaan'' ~ Utopia Gekte

1/17/2016

''Wat een sukkels zeg die dat hebben gedaan''

Cees: ''Ik denk mij pak je niet''

Langzamerhand komt er weer meer leven op de streams. Cees loopt naar Bas en Dominique toe om ze te vertellen hoe het gisteravond in de loods er aan toe is gegaan. Hij zou eigenlijk in de caravan slapen, maar omdat het rustig was in de loods is hij terug naar de loods gegaan. Ivan en Rob stonden toen nog te roken. Cees heeft toen gezegd dat hij toch in de loods ging slapen omdat het er rustig was. Een poosje later kwamen hun opeens met de bar de slaapkamer binnen. Cees denkt dat ze dat deden om hem dwars te zitten. Om de rust te verstoren. Cees dacht nou dan laat ik me ook niet kennen. Dan doe ik gewoon een keer mee. ''Ik denk mij pak je niet. Anders krijg je dat weer. 'Je kan ook nergens tegen'. Ik dacht wacht maar''. Om kwart voor twaalf zien we Ramona, Rowena en Gina ook uit bed. Ramona kijkt meteen even uit het raam en ziet wat er met de caravan gebeurd is. ''Ze hebben iets op de caravan geplakt. Je gaat stuk'', laat ze aan Rowena weten. Rowena zegt dat Ramona het nog niet moet zeggen dat hun het waren. Ze moeten eerst naar binnen komen. Dominique en Bas zijn buiten ondertussen nog steeds druk bezig. ''Ja dit is het begin. [...] Van het einde''. Dominique vind het heel leuk.

Ramona komt al snel een kijkje nemen. Bas en Dominique vertellen wat er gebeurd is. En dat ze het raam vergeten waren. ''Wat een sukkels zeg die dat hebben gedaan'', aldus Ramona die net doet alsof ze van niks weet. Bas en Dominique leggen uit dat ze het alleen maar leuk vonden. ''Of we blijven de hele dag in bed of we gebruiken de tape voor onze naam''. Al snel hebben ze door dat Ramona liegt en weten ze dat zij één van de daders is. Om vijf voor twaalf vertelt Dominique ook aan Gabriëlle over wat er gebeurd is. ''Hoe ben je er uit gekomen'', vraagt Gabriëlle nieuwsgierig. Door het raam vertelt Dominique. ''Die waren ze vergeten''. Gabriëlle verspreekt zich dan door te zeggen dat ze die niet vergeten waren, maar dat dat de bedoeling was. Gabriëlle neemt een kijkje door het raam naar wat Dominique en Bas met de tape hebben gedaan. Ze vind het leuk. ''Van een prank komt inspiratie''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.