''Wanneer denk jij dat Ivan naar huis gaat'' ~ Utopia Gekte

1/29/2016

''Wanneer denk jij dat Ivan naar huis gaat''

''Duurt niet heel lang meer hoor''

Het bezoek van Ivan is nog steeds in Utopia. Om twee uur werden er nog steeds gesprekken gevoerd, maar ook nog steeds in het buitenlands waardoor er niks van te verstaan is. Ook de streamlocks vliegen ons nog steeds om de oren. Als we weer beeld hebben zien we Bjorn selfies maken met één van Ivans zussen. Vervolgens loopt Ivan met zijn bezoek naar de wellness om daar rustig verder te praten. Terwijl het bezoek van Ivan uit beeld verdwijnt zien we dat Cees en Mark in het kantoor nog steeds met de financiën bezig zijn. Bjorn is er inmiddels bijgehaald en heeft Cees blijkbaar vertelt over het geld dat ze gepakt hebben. Gina zou er ook vanaf weten. Gina had een deel van het geld en Bjorn het andere deel van het geld als we hem mogen geloven. Het is meer een grap geworden onderling. ''Maar ik was benieuwd wanneer gaat het opgemerkt worden dat er geld mist'', aldus Bjorn. Bjorn vertelt dat Gina het geld al terug gestopt had in een lege kassa. Het was dus wel weg, maar ook weer terug. ''Ik heb aan Mark, want Mark...'', begint Bjorn te vertellen, maar dan volgt de zoveelste streamlock en weten we dus niet wat hij wilde gaan vertellen.

Na de streamlock benadrukt Mark dat het plan door Bjorn opgezet is en dat Mark er pas later bij betrokken werd. ''Miste je nu nog steeds iets'', vraagt Bjorn. Cees zegt van wel. Iets van 1270 euro als we hem goed verstaan hebben. Bjorn loopt even later de vide op opent een tasje en loopt vervolgens weer naar het kantoor toe waar hij het geld terug geeft aan Cees. Voor de rest gebeurd er vrij weinig deze middag. Het bezoek van Ivan is dus al een tijd niet meer te zien op de stream en door de vele streamlocks zijn andere gesprekken niet echt goed te volgen. Om kwart voor drie zien we Dominique achter de computer zitten terwijl de tranen over haar wangen lopen. Benjamin drukt haar een kus op haar wang. Waarom Dominique in tranen is blijft onduidelijk. Wel laat ze weten dat het ''happy tears'' zijn. ''Bedankt dat je het me liet lezen'', aldus Dominique. Even later zien we dat Bas het zusje van Ivan mee heeft genomen naar de kas. Daar aaien ze de diertjes en proeven ze gedroogde meelwormen. ''Wanneer denk jij dat Ivan naar huis gaat'', vraagt Bas dan opeens. Ivans zusje denkt dat hij zijn doelen nog wil gaan behalen en dat hij dan naar huis komt. ''Duurt niet heel lang meer hoor'', vult ze aan. ''Ik ben wel bang dat hij snel weg gaat'', laat Bas vervolgens weten. ''Dat is zijn goed recht'', vind zijn zusje en Bas is het daar ook wel mee eens. Ivan heeft daar heel lang gezeten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.