Video van Ivan en puppy Arthur. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Video van Ivan en puppy Arthur.

Wat gebeurde er precies?

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is er toch een video beschikbaar. Een video waarin we zien wat er vanochtend tussen Ivan en Arthur is gebeurd. De gemoederen liepen behoorlijk hoog op vanochtend door ons bericht. Arthur liet de bezem(?) lange tijd niet los en Ivan bleef lang geduldig. Het geduld raakte echter op en hij trok de bezem los waardoor Arthur op zijn zij en op zijn snufferd viel. Enkele secondes later schopt Ivan de pup een stukje de lucht in/van zich af waardoor die nogmaals op de grond valt. Of de video lang beschikbaar blijft is de vraag.

Velen is natuurlijk ook opgevallen dat wij het bericht van vanochtend hebben weggehaald. Daar hebben wij zo onze redenen voor. Ook wij hadden liever gehad dat dit niet nodig was geweest. Enfin, bij deze kan iedereen zelf zien wat er is gebeurd en of Ivan te ver is gegaan of niet. Onze excuses voor het weghalen van het bericht vanochtend zonder enige mededeling daarover.

10 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.