Victoria wil Cees gaan veranderen. ~ Utopia Gekte

1/15/2016

Victoria wil Cees gaan veranderen.

Duck en Face.

Net als gisteren is ook vandaag een rustige dag in Utopia. Er gebeurt weinig bijzonders en Ivan komt nog altijd weinig in beeld. Sinds het incident zien we hem bijna nooit meer op de streams. Normaal gesproken was hij één van de personen die juist voor leven in de brouwerij zorgde, maar voorlopig zal die zich wel gedeisd moeten houden. Alleen 's ochtends tijdens het verzorgen van de koeien en kippen zien we hem wat langer in beeld. De ochtend en middag is verder rustig verlopen zonder bijzondere gebeurtenissen. Behalve dat Bas met de dierenopvang heeft gebeld. Duck en Face komen namelijk terug naar Utopia. Hij kan weer helemaal de oude worden, maar loopt nog wat wankelend. De meneer aan de andere kant van de lijn hoopt dat het niet te snel gaat allemaal. Er is wat onzekerheid over de stabiliteit van de eend. Als hij vraagt hoe Bas er over denkt komt hij met het volgende antwoord: ''Ik wil dat hij beter word. Als hij meer tijd nodig heeft in de opvang dat moet dat''.

Volgens mij is er afgesproken dat de eenden volgende week weer terug komen. Een tijdje later worden er weer boodschappen bezorgd in Utopia. Mark controleert alles met de bon er bij.  ''1 melk niet gekregen, 2 tortilla teveel, 5 krieltjes besteld en maar 4 ontvangen. Het zijn kleine dingetjes, maar toch'', aldus Mark. Het is echt een hele saaie bedoening verder in de loods. Wie weet gebeuren er later vandaag nog leuke, spannende of opmerkelijke dingen. Wanneer er wel iets 'spannends' gebeurt om 14:50 krijgen we een streamlock. Victoria heeft een idee bedacht voor Cees, maar we mogen het niet horen: ''Ik merk dat er een beetje een negatieve lading over Cees heen hangt [...] (streamlock) Zodat hij op die manier wat ontspanner is. We kunnen tijdens het presenteren zeggen dat het niet alleen op Cees gericht is, maar dat iedereen er wat mee kan doen. Vooral vanwege de druk voor de komende tijd is het belangrijk want we krijgen veel evenementen'', aldus Victoria. Wim hoort het allemaal aan en heeft zijn twijfels. Maar Victoria denkt dat ze zo wat druk van de ketel af kunnen halen. Mark luistert mee en geeft aan dat Cees zich al snel een slachtoffer voelt. En dan ook raar gaat doen. ''Ik wil er dus eigenlijk niet aan meewerken. Hij doet het zelf'', legt Mark uit.

Victoria blijft voet bij stuk houden en lijkt haar plan gewoon door te zetten. Wim en Mark blijven herhalen dat ze dit niet zo moeten doen. '''Wij doen zat concessies. Wat je moet doen sta ik volledig achter, maar ik voel er niks bij'', aldus Mark. Ondanks alles gaat Victoria het gewoon proberen. En ze wil dat de groep alvast een beetje op de hoogte is. We gaan het allemaal meemaken binnenkort. Wat ze precies gaat doen konden we dus niet horen vanwege de streamlock.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.