Victoria raakt Dominique met speech tijdens lady's night ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Victoria raakt Dominique met speech tijdens lady's night

Ramona is al negen kilo kwijt

Om tien over tien zien we de dames op de banken voor de open haard zitten. Ze hebben namelijk besloten een lady's night te houden. Bij zo'n lady's night hoort natuurlijk ook wijn en chips en op de achtergrond horen we zelfs muziek. ''Girls just wanna have fun'', klinkt er uit de speakers. Omdat de dames een lady's night hebben zien we de mannen in de horeca keuken zitten. Daar hebben ze ook chips en drank en zijn ze van plan om te gaan pokeren. Bij de dames zorgt Ramona er voor dat er wijn ingeschonken word en Victoria vertelt ondertussen dat ze mooie post heeft gehad. Dat haar deel van de familie kijkt en dat ze vandaag post terug heeft geschreven en een verwerkingsmomentje heeft gehad. Ook heeft ze zich sinds vandaag aangesloten bij de markt commissie. Ze is namelijk toe aan een routine/hard werken. Om de beurt vertellen de dames wat ze vandaag allemaal gedaan hebben. Gina heeft bijvoorbeeld ''geplotterd''. Mails beantwoorden kwam ze niet aan toe. Er staan er nu 14 ongelezen mails in twee dagen. ''Populaire meid'', aldus Victoria. Ramona vertelt dat ze gesport heeft met Bas en dat dat steeds beter gaat. Ze is al negen kilo kwijt. Verder heeft ze mailtjes er uit gestuurd, aan de promo gewerkt. Een certificaat gemaakt. Want iedereen die meedoet aan de theater workshops krijgt vanaf nu een certificaat. En als laatste heeft ze ook nog met Bjorn en Rowena een laatste stukje ''staging'' afgemaakt. Naar eigen zeggen heeft ze vandaag dus een leuke drukke dag gehad.

Dominique zit vandaag twee weken in Utopia en begint zich steeds beter te voelen. Ze wil meer betrokken worden bij verschillende projecten. Wil dingen leren en haar steentje bijdragen aan een mooi Utopia. Ze weet dat het moeilijk is om haar te leren kennen, maar ze ziet de anderen wel. Ze heeft voor alle dames een stukje geschreven en wil die stukjes graag voorlezen. ''Ik waardeer jullie enorm. [...] Leer heel veel van jullie. [...] Ondanks dat ik zo stil ben''. Dominique hoopt veel van Gina te kunnen leren. Ramona noemt ze een ''heerlijke mami'' en voor de andere dames heeft ze ook wat mooie woorden op papier gezet. Victoria wil ook meteen wat zeggen tegen Dominique. Ze is van mening dat Dominique laat zien wat voor een mooi meisje ze is en andersom zien ze haar ook. Ze zijn allemaal volwassen vrouwen die weten hoe het is om Dominique te zijn. Allemaal hebben ze onzekerheid gehad en Victoria vind het mooi dat Dominique zich zo kwetsbaar opstelt. ''Je bent een lief meisje dat gezien mag worden. [...] Je hoeft je niet te verstoppen''. Bij Dominique loopt er ondertussen een traan over haar wang. Ramona slaat al snel haar arm om Dominique heen en als Victoria uitgepraat is word er geproost. En dit is nog maar het begin van de lady's night.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.