Victoria pinkt traantje weg vanwege Michael. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Victoria pinkt traantje weg vanwege Michael.

Vroeg beginnen met botox?

Uit het niets zien we Victoria een traantje wegvegen. Rowena en Ivan zijn er snel bij om haar een knuffel te geven. Tussen de streamlocks door kunnen we er het volgende van maken.

''Ik vond het zo heftig en je was er zo druk mee. Ik zat het alleen maar aan te horen en het was zoveel. Zo'n hele dag. Het was geen verrassing. Het enige, het wordt nu gelinkt aan het andere verhaal. Hij zit in een proces. Wij kunnen niet beslissen voor hem. Maar ik zou zeggen stop kerel. Toen ik hem binnen zag komen was het eerste wat ik zag wat een knappe jongen. Maar ik kan het niet voor hem bepalen. Als ik in de spiegel kijk kan ik ook ongelukkig worden. Maar elke keer als ik nu kijk ga ik positief tegen mezelf praten. Eigenlijk wil ik die spiegel gewoon voor hem omdraaien, maar dat kan niet. Hij moet het zelf ook zien'', aldus Rowena. ''Klopt. En een spuitje gaat dat ook niet veranderen. Als je mij iets vraagt vind ik eerlijkheid het belangrijkst. Geef dan toe dat die 90% voor het werk is en niet voor je geluk. Ik snap waar het vandaan komt, ik accepteer het en omarm het. Het staat niet voor niks op mijn lijst dat ik andere dingen moet omarmen. Maar wees wel eerlijk tegen mij'', laat Victoria weten.

''Man, je bent nog niet eens dertig. Weet je wat het is. Je moet gewoon gezond leven en ouder worden hoort er bij'', horen we Rowena zeggen voordat er een streamlock komt. Na de streamlock zegt Rowena al op de hoogte te zijn geweest, maar dat ze wel vond dat hij er voorlichting bij moet geven. Het gesprek stopt net zo snel als dat het begon. De botox van Michael houdt de gemoederen goed bezig vandaag. Over ongeveer een uurtje krijgt Michael zijn geliefde spuitjes.

Niet veel later pikken Victoria en Rowena het gesprek toch weer op. Rowena vertelt in het kort waarom Ivan er zo mee zit. ''Het is een emotioneel ding. Dat ik pijn en leed zie'', legt Victoria uit. Toevallig komt Michael er dan ook net weer aanlopen. Hij begint over hoe naar hij de prikken in zijn lijf vind en dat hij even ''in zijn element'' moet komen. Ook vertelt hij over de jonge gozer die straks komt om de botox te prikken. Althans, hij is het gezicht van het bedrijf en huurt doktoren in die de botox toedienen. Die jongen zou zelf helemaal strak staan van de botox en Michael zegt er van te houden. Het gaat om Chiel Harten die al vaker op televisie is geweest en ook botox bars wil openen. Volgens Chiel kan je niet vroeg genoeg beginnen met botox. Tussen neus en lippen door horen we Mark ook nog zeggen dat Cees zijn feest lekker heeft gedraaid. Er zou meer dan 1500 euro winst zijn gemaakt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.