Victoria druk bezig met ontgroeningsopdracht ~ Utopia Gekte

1/12/2016

Victoria druk bezig met ontgroeningsopdracht

Een verrassing voor Michael

Om tien over zeven zien we Victoria druk bezig met het aankleden van Michaels slaap plek. Ze zet foto's neer, hangt foto's op. Heeft ballonnen opgehangen en nog veel meer om zijn slaapkamer zo gezellig mogelijk te maken. Dit doet ze trouwens niet zomaar. Dit is één van de ontgroening opdrachten die hij haar heeft gegeven. Eigenlijk zou ze het samen met Dominique doen, maar Dominique zien we nergens. Om kwart voor acht is de kamer af en is Victoria klaar met versieren. Ze gaat snel Michael erbij halen om de kamer te onthullen. Aan Bjorn heeft ze gevraagd om een box te regelen zodat ze ook muziek op kan zetten tijdens de onthulling. En de andere Utopianen zijn op het moment van onthulling ook aanwezig. Ze zijn maar al te nieuwsgierig naar Michaels reactie.

Zodra Michael de kamer in loopt en alles ziet verschijnt er een grote lach op zijn gezicht. ''You make me feel like a natural woman'', speelt er op de achtergrond en word door sommige bewoners hard meegezongen. De bewoners roepen ''Welkom'' en klappen voor hem. Michael heeft al snel tranen in zijn ogen bij het zien van al zijn foto's. De dames ploffen naast hem neer op bed en wrijven hem over zijn armen en rug om hem ''te troosten''. Ze vragen of hij het leuk vind. Michael knikt ja. ''Bitch slap number one'', horen we één van de dames zeggen. Even later gaat iedereen weer zijn eigen weg. Ivan zagen we deze avond even met Cees praten en uit dat gesprek blijkt dat Ivan helemaal geen moeite heeft met wie of wat de nieuwkomer is. Om tien voor acht loopt Ivan even naar Michael toe want Michael zou vanavond mee gaan naar de koeien, maar het lijkt Ivan beter als Michael morgen mee gaat. Dit is zo'n drukke dag voor hem geweest dat Ivan Michael nu eerst wat ''rust'' gunt. Ook komt er zo nog een feestje en dat is natuurlijk ''leuker'' dan naar de koeien gaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.