Verjaardagspost voor jarige Ivan. ~ Utopia Gekte

1/03/2016

Verjaardagspost voor jarige Ivan.

Nicole leest gezellig mee.

Hoewel het inmiddels alweer half elf is geweest zijn de livestreams nog altijd stil. Alleen Nicole is alvast uit bed gekomen omdat Ivan verjaardagspost heeft ontvangen. Samen doen ze eerst hand in hand een sigaret op het rokersbankje. Nicole laat weten te hebben geslapen als een blok beton. Na de sigaret gaan ze beide naar binnen om de post door te nemen. Ze zitten in de woonkamer van de loods en Ivan lacht weer heel wat af. Cees is ondertussen ook wakker en komt na een stuk fietsen zijn bed uit. Hij komt even goedemorgen zeggen terwijl hij de ballonnen ziet hangen. Ivan had namelijk ook een grote doos ontvangen. En toen hij die opende stegen er een aantal ballonnen de lucht in. Na een aantal brieven weten we nog steeds niet wat er allemaal in de post staat. We horen alleen woorden als 'lief' en 'dankjewel' voorbij komen. Hij heeft in ieder geval mooie en leuke post ontvangen voor zijn verjaardag. We zien zelfs een mooie leuke glinsterende 3D kaart!

Wanneer Ivan zachtjes stukjes voorleest uit zijn post horen we hem alleen 'je doet goed je best' zeggen. Ook na deze kaart is Ivan weer aan het glunderen. Gelukkig en voldaan valt Ivan in de armen van Nicole. Hij heeft onder andere post gekregen van zijn vader, oma en neefje. ''Ze zijn kapot trots op je en volgens mij valt er nu een rust over je heen. Ze hebben zich zo druk daarom gemaakt'', laat Nicole weten. Dit zal waarschijnlijk gaan over dat hij de Utopiaan van het jaar verkiezing heeft gewonnen. ''Ik wil mijn cadeautje'', zegt Ivan meerdere malen. Helaas voor hem zal hij moeten wachten tot vanavond. Hij wil graag weten wat het is alleen Nicole houdt voet bij stuk. ''Je krijgt het echt nooit uit me. Ik kan het je nooit vertellen dit. Ik heb een stripper gehuurd''.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.