Veel ontwikkelingen in dramasoap Utopia. ~ Utopia Gekte

1/06/2016

Veel ontwikkelingen in dramasoap Utopia.

Wat er vannacht nog gebeurde.

Het was een late avond en nacht waar we geen hele verhalen over kunnen schrijven. Toch zijn er wel genoeg bijzondere, opmerkelijke en interessante dingen gebeurd die het vermelden waard zijn. Zoals je weet was de groep in kleinere groepjes verdeeld. Een groepje bleef in de loods slapen, een groepje in de studio en weer een ander groepje in de suite. Wim ging al snel naar bed toen Rob hem aansprak, maar niet veel later kwam Wim zijn bed alweer uit. De twee andere groepen waren toen al uit de loods vertrokken. We zien hem bij Nicole zitten die over Arthur en de schoenen van haar medebewoners praat. ''Ik heb gezegd dat mensen hun schoenen in het kratje moeten doen. Dus als hij ze kapot bijt. Tja...''

Wim kan zich er ook niet druk om maken, want hij zegt dat zijn schoenen rustig in het bakje liggen. Hij begint over de bewoners die in de andere huisjes liggen. Mark, Rob, Bjorn, Rowena en Gina slapen bij elkaar geloof ik. En Dominique, Ramona, Bas en Victoria ook. Maar die twee groepjes buurten wel bij elkaar. Wim vind het maar niks dit huisjes gebeuren. ''Doel van buiten de loods slapen is dat je meer ruimte hebt. Thuis ga je toch ook niet in de tuin slapen als je weinig ruimte hebt'', beredeneert hij. Nicole heeft weinig tijd om er over mee te praten. Zij is druk bezig met Arthur. Ze denkt dat hij de jas van Bas kapot heeft gebeten, hij liet hem niet meer los. ''Zal ik hem afpakken of maar zijn gang laten gaan'', vraagt ze zichzelf hardop af. Ze kijkt dan ook gewoon toe wanneer Arthur weer op de jas van Bas af loopt.

Naast Nicole en Wim zijn Cees, Ivan en Benjamin ook in de loods gebleven. Nicole en Ivan vanwege de pup. Cees omdat hij een huisje voor zichzelf wil. Hij geniet ook wel van de rust in de loods nu. En Benjamin omdat hij druk bezig is met het een en ander. Wim kletst nog even door over dingen die ze zouden kunnen doen. Zo zou hij het een mindfuck vinden als ze nu de keuken afbreken. ''Of de vloer er uit'', oppert Nicole. Uiteindelijk blijft het bij woorden en niet bij daden. Er zal maar eens gewerkt worden. :-)

En dan de huisjes. Je kan waarschijnlijk al wel raden wie meer zin heeft in kletsen dan in slapen. Precies, Gina. Ze is dan ook weer een tijdje bezig met ratelen om het kletsen. Nicole komt ook maar even buurten en vraagt of het gezellig is. ''Ik weet het niet'', aldus Gina. En terwijl Gina haar best doet om het gezellig te maken zien we dat Bjorn en Dominique het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Ze kennen elkaar dan ook nog heel goed. Dominique kwam weleens in Utopia om met Bjorn op de foto te gaan. Ze weten nog goed hoe ze elkaar aankeken, wegkeken en weer aankeken. Dominique laat op een gegeven moment weten dat ze erg van het knuffelen is. ''Join the club! Ik ben ook gewoon van het knuffelen'', laat Bjorn meteen weten. Hij vult het nog even aan met dat hij een gigantische knuffelaar is. ''Ja Bjorn, ik weet meer van je dan je denkt''.

Maar iets wat minder goed zit is het zelfvertrouwen van Dominique. Hoe langer je naar haar luistert des te meer je opvalt hoe negatief ze is over haar eigen uiterlijk. Zo klaagt ze bijvoorbeeld over spaghetti armen. Ook klaagt ze over haar kont die wel wat groter mag worden. Desondanks alles hebben we Bjorn lang niet meer zo hard en zo nep horen lachen. Wat een vrouw wel niet met een man kan doen wanneer er kriebels in de buik zitten! Maar een andere vrouw kan ook heel wat met een andere vrouw doen, niet alleen met een man. Bewust of onbewust heeft Dominique er mede voor gezorgd dat Bjorn minder aandacht heeft voor Rowena. (Begint het al op een soap te lijken?) Rowena neemt Bjorn dan ook even apart en al snel ligt iedereen in een diepe slaap. Dat duurt echter niet lang, want om 3 uur 's nachts komt Ivan netjes zijn bed uit om Arthur uit te laten. Heerlijk die punctualiteit!

En ik maar denken dat ik niet veel te schrijven had... En dan is dit nog de ingekorte versie! Goedemorgen en welkom bij dag 736 van het Utopia experiment. We hebben er weer zin in zoals je merkt! :-) Ik ben toch erg benieuwd naar hoe het nou zit tussen Dominique en Bjorn. Want eerder op de avond had zij daar nog een kort gesprekje over met Ramona. Daarin liet zij weten Bjorn een hele lieve jongen te vinden, maar niet de verkeerde signalen af wil geven. Vind jij dat Dominique 'verkeerde' signalen afgeeft?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.