''Van mijn kant ook sorry'' ~ Utopia Gekte

1/14/2016

''Van mijn kant ook sorry''

Ivan wandelt met Sascha

Om kwart over negen deze ochtend zien we Cees al weer druk in de weer. Hij zet de flessen alcohol weer in de alcohol kast en zorgt dat de kast weer op slot gaat. Ivan is op dat zelfde moment ook druk bezig. Hij is weer in zijn eentje in de stal te vinden om de koeien te verzorgen en de stal uit te mesten. Rond tien uur komt ook Dominique haar bed uit. Als ze in de loods Gabriëlle tegenkomt vertelt ze dat ze in de caravan een lekkage hebben boven haar matras. ''Ik ga niks dichten. Ik hoop dat Bas het gaat dichten'', aldus Dominique. Volgens Gabriëlle doet hij dat wel. Een kwartiertje later is Ivan blijkbaar weer klaar bij de stal en zien we hem over het terrein wandelen met pony Sasha. Naast de loods blijft Ivan even op een bankje zitten en kan Sascha even rustig grazen in het gras.

Binnen vertelt Rowena aan Michael dat ze van haar vader opbouwende kritiek in haar post kreeg. Bijvoorbeeld dat ze woorden als ''dope'' en ''shit'' uitsluitend alleen in haar raps moet gebruiken. Verder gebeurde er deze ochtend vrij weinig. Bas zien we om tien voor elf de krant lezen. Rowena maakt zich op. Dominique maakt zichzelf op en even later zien we Ramona zichzelf ook opmaken. Om tien voor half twaalf zien we Bjorn en Rowena in gesprek op de trap. ''Van mijn kant ook sorry'', horen we Bjorn zeggen. Hij wist niet dat ze het zo op zou vatten. Hij vind het woord gewoon ''f*cked up''. Rowena komt met het plan dat ze zichzelf gewoon niet meer zo beladen moeten voelen als de ander wat zegt. Ze weten van elkaar dat ze elkaar niet willen kwetsen, dus zo moeten ze er ook in staan. Blijkbaar hebben de twee eerder dus een ruzie/woordenwisseling gehad waar wij niks van mee hebben gekregen.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.