Utopianen gaan weer aan de drank! ~ Utopia Gekte

1/03/2016

Utopianen gaan weer aan de drank!

Teek bij puppy.

De puppy is inmiddels een tijdje geland in huize Utopia en krijgt alle aandacht van de bewoners. Ze spelen veel, dagen veel uit, en aaien aan één stuk door. Zelfs als de pup wil slapen krijgt het diertje voor nu de kans nog even niet. De puppy is nieuw en veel te interessant voor de bewoners. Doordat ze zoveel met de pup omgaan ontdekken ze wel meteen dat hij een teek met zich meedraagt. Gelukkig is Nicole er snel bij met de teekverwijderaar. ''Hondenteken zijn anders dan mensenteken'', weet ze te vertellen. En ook was de teek een dikkerd volgens Nicole. Hier houdt de kennis van Nicole niet op. Ze geeft aan dat je ze soms ook moet dwingen om te gaan slapen wanneer ze teveel prikkels krijgen. Komt helemaal goed in Utopia met die puppy... :-) Wanneer de pup even rustig tegen de muur aan gaat liggen pakt Ivan hem 5 minuten later alweer op.

Uiteindelijk gebeuren er ook nog andere dingen dan puppy's kijken. Bjorn stuurt Bas even weg bij de computer omdat hij met Ivan wil praten. Hij heeft namelijk een verrassing in petto. Ivan is natuurlijk benieuwd wat het is, maar Bjorn geeft aan te moeten wachten op een seintje. Al snel blijkt dat er een feestje is geregeld met sneeuw bij Le Luifel. Er is weer drank in overvloed en kilo's sneeuw worden uit een machine geblazen. Een heuse après-Skihutsfeer, inclusief Flügel. Het feest voor Ivan zijn verjaardag barst helemaal los, inclusief de grote glazen bier.De bewoners hebben de grootste lol met elkaar en het beloofd dan ook een geslaagde avond te worden!


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.