Utopia ontwaakt nog even niet. ~ Utopia Gekte

1/01/2016

Utopia ontwaakt nog even niet.

Alleen Cees is wakker.

Goedemorgen en welkom in de allereerste dag van het jaar 2016! Hopelijk heb je een geweldige jaarwisseling gehad en zijn indien mogelijk alle vingers, oren en ogen nog aanwezig. Die heb je namelijk wel nodig om hier te kunnen lezen en mee te reageren. Wat moet je anders doen in 2016? :-) Wij zijn er weer vroeg bij, maar de bewoners van Utopia niet. Goh, verrassing. Er had inmiddels al een nieuwe vloer, nieuwe keuken en nieuwe badkamer gebouwd kunnen worden, zo laat is het alweer. Toch is alleen Cees tot nu toe uit bed gekomen. Hij ging een stukje fietsen in bed alvorens op te staan. Niet veel later zagen we hem al een wasje draaien en met de theedoek zwaaien. Inmiddels heeft hij zijn mooiste outfit ook nog eens aangetrokken. Zijn trendy kleding is een heel ander gezicht dan wanneer hij die slippers/sandalen met sokken draagt. Het maakt hem ook nog eens 10 jaar jonger!

Enfin, eigenlijk is er nog helemaal niks te schrijven over de livestreams op dit moment. Gelukkig heeft Utopiaantje vannacht vele berichten geschreven over hoe de bewoners het nieuwe jaar in zijn gegaan. Leesvoer genoeg dus op Utopia Gekte! Het is nog even wachten op de bewoners die nog diep slapen. Dan kunnen we straks verslag doen over wie de ergste kater heeft. Mijn inschatting is dat veel bewoners de komende uren gaan mopperen over hoofdpijn. Wellicht heb ik het mis en is Utopia straks weer een bruisende woonkamer en BV. We gaan het weer meemaken allemaal.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.