Utopia loopt als een goed geoliede machine. ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Utopia loopt als een goed geoliede machine.

Iedereen doet wel wat. Of niks.

Rond een uurtje of 3 begint de verandering van Michael. Hij zal gaan veranderen in een zij. Niet qua edele delen, maar wel qua uiterlijk. Oftewel travestie. Zoals we allemaal weten is Michael regelmatig als travestiet te zien in zijn leven buiten Utopia. Dat is waar hij zijn brood mee verdient. En hij begint natuurlijk met het scheren van zijn baard. Na het scheren zien we hem een tijdje al niet meer, dus hoe hij er zo bij loopt is nog even afwachten. We horen Dominique zeggen dat ze twijfelt om zichzelf nu al op te frissen. Ramona geeft aan dat ze best nog een uurtje kan wachten. ''De gasten komen pas om 7 uur. Ik ga ook nooit zo vroeg al opmaken als ik een voorstelling heb''. Na dit goedbedoelde advies gaat Ramona aan de slag met de toiletten. Mag ook gezegd worden. En ze commandeert Bas om zichzelf ook eens te gaan wassen. De dames vinden hem een beetje stinken. ''Maar hij wil zijn piem0l niet wassen'', vult ze verder aan.

Wim kreeg ondertussen een telefoontje over een podium voor aanstaande dinsdag. Voor 295 euro hebben ze een podium van 4 bij 6 meter. Deze bouwen ze ook helemaal op voor dat bedrag. Als ze er nog 400 euro bovenop gooien krijgen ze er ook licht, geluid en een DJ booth bij. Wim geeft het telefoontje uiteindelijk toch aan Bjorn omdat hij degene is die er over gaat. Wel doet Wim even verslag bij Ivan die het aan de dure kant vindt. Als ik Ivan goed begrepen heb willen ze ook zelf licht, geluid, DJ booth en podium aanschaffen. Dat is uiteindelijk ook wel een stuk goedkoper.

Bjorn vermaakt zich ondertussen met de knappe jonge blonde zangeres. Hij laat haar allerlei foto's zien en duikt steeds dichterbij haar in de buurt. Ook geeft hij op een zachtaardige toon uitleg over wat er in alle boekjes en bundels staat. ''Wanneer ben jij jarig'', vraagt hij wanneer hij de kalender laat zien. Tweede kerstdag is haar antwoord. ''Oh echt? En hoe jong ben je dan'', vraagt Bjorn door. Helaas voor Bjorn komt Wim het knusse gesprek verstoren.

En verder... Gaat ieder rustig zijn gang. De een werkt en de ander niet. Cees staat in de keuken te snijden met Gina, Dominique doet haar make-up en Bjorn pingelt op de gitaar. Gabriƫlle zit achter de computer en Michael en Ramona hangen er een beetje doelloos bij. Michael heeft geen haast met zijn omtovering naar Megan. Om 15:47 lopen er weer twee gasten de poort door. (Zie foto 3) En ook nog een ander busje waar nog een deel van coverbank Kink in schijnt te zitten. Het begint dus steeds drukker te worden nu.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.