Utopia is trending topic op Twitter. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Utopia is trending topic op Twitter.

Uitgelichte tweets.

Vraag ons niet hoe lang het geleden is. Maar het is héél lang geleden dat het SBS6 programma Utopia trending topic is geweest op Twitter. Dus het is nieuws. Helaas wel om de verkeerde redenen. Door alle aandacht rondom de puppygate met Ivan zijn ook grote nieuwssites als de Telegraaf en Show.nl er over gaan schrijven. Woorden als ''puppyschopper'' worden zelfs gebruikt in de koppen. Ze konden uiteindelijk niet meer om de ophef heen en moesten eigenlijk wel zwichten voor de druk van de woedende kijkers van Utopia. Zij kwamen namelijk massaal in actie vandaag. Ook het feit dat er een behoorlijk succesvolle petitie is opgestart maakte het nog nieuwswaardiger voor grote media. Kort nadat Ivan zijn excuses via de livestreams bekend maakte verscheen Utopia onderaan de top 10 lijst van trends in Nederland.

''Vroeger'' maakten wij weleens berichten op Utopia Gekte met uitgelichte tweets die we tegen komen op Twitter. Daar stopten wij echter al snel mee. Mede omdat bijna niemand meer over Utopia sprak op Twitter na de eerste paar uitzendingen in 2014. We weten nog goed dat er ontelbare tweets de wereld in werden gestuurd tijdens de allereerste uitzending van Utopia. Aangezien het nu een drukke bedoening is op Twitter rondom Utopia lichten we hier een aantal tweets uit. En voor alle reageerders van Utopia Gekte: Jullie hebben sinds wij Livefyre gebruiken al meer dan 318.000 reacties gepubliceerd met elkaar op onze artikelen.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.