Utopia chat ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Utopia chat


Chatten met Utopia kijkers.

Welkom in de Utopia chat van Utopia Gekte. Hier kan je 24 uur per dag chatten met andere Utopia kijkers in de reacties. Persoonlijke aanvallen op andere gebruikers worden niet getolereerd. Hoe lang je hier al lid bent of hoeveel reacties je hier al hebt geplaatst maakt daarbij niets uit. Negeer trollen, meldt vervelende commentaren via ons contactformulier of gebruik de vlaggetjes. En voorkom dat je zelf een blokkade krijgt.

Al met al wensen wij je veel chatplezier en veel gezelligheid hier op Utopia Gekte. Dat kan ook onder het genot van een muziekje door de onderstaande radioplayer aan te zetten. :-)

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.