Twee onverwachtse bezoekers voor een theater workshop ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Twee onverwachtse bezoekers voor een theater workshop

''Slordig hoor''

Om iets over twaalf komen er plots twee bezoekers het terrein op lopen. ''Zou papa al kijken'', vraagt de jongen zich af en de dame laat weten dat het veel groter is dan verwacht. Bas ontvangt de mensen bij de poort en stuurt ze door naar de loods. Toon en zijn moeder Paula komen namelijk voor een theater workshop. Binnen worden de bezoekers vriendelijk ontvangen door onder andere Ramona. ''Het is hier echt heel erg mooi'', laat Toon weten. Ramona vertelt dat ze vandaag de basis technieken gaan leren. Toon en Paula zijn de enige die zich aan hebben gemeld voor de workshop dus hoopt Ramona dat de Utopianen straks ook mee doen. Een andere bewoner is al drinken voor de gasten aan het regelen terwijl Ramona de banken alvast klaar zet. ''Oh dit zijn echt zachte banken'', laat Toon weten.

Ramona spreekt af dat de bezoekers mee kunnen lunchen want de bewoners moeten ook nog lunchen. Ze zijn natuurlijk nog maar net hun bed uit en blijkbaar was dit niet echt gecommuniceerd. Dat er klanten zouden komen. ''Zo een theater workshop'', begint Mark in de horeca keuken tegen Cees. ''Waar niemand wat van wist'', vult Cees aan. ''Niet voorbereid''. Mark zegt dat het altijd wel goed komt, maar dit bedoeld hij dus. ''Slordig hoor'', laat Mark weten. ''Heel slordig'', vind Cees. Gelukkig weet Ramona het goed op te lossen door de gasten mee te laten lunchen. Tijdens het lunchen doet ze maar meteen een mededeling zodat iedereen weet hoe en wat. ''We hebben bezoek van Toon en zijn moeder Paula die komen voor een theater workshop''. Ramona legt uit dat ze eerst mee zullen eten en dat ze daarna aan de workshop gaan beginnen. ''Het zou leuk zijn als er een paar mensen meedoen''. Eerst gaan ze nu rustig hun broodje op eten en daarna gaan ze beginnen.

Althans. Om vijf voor één laat Ramona weten dat ze de bezoekers toch eerst nog even een rondleiding gaat geven. Even wachten dus nog.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.