Sunnery James en Ryan Marciano in Utopia voor Bas ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Sunnery James en Ryan Marciano in Utopia voor Bas

Leren draaien

Om tien over twee komen eindelijk Sunnery James en Ryan Marciano met een auto het terrein opgereden. Twee bekende DJ's die Bas de kneepjes van het vak komen leren. Bas ontvangt de heren terwijl de andere bewoners vanaf binnen door de pui mee staan te kijken. Ze halen de spullen uit de auto en nemen het meteen mee naar de studio om daar alles neer te zetten en klaar voor gebruik te maken. Bas zegt van techno/techno house te houden, dus dat gaan ze doen. Bas vertelt over Dominique en zegt dat ze het wel een relatie kunnen noemen. De heren zien het Live in de Loods bord hangen en vragen wat dat is. Bas zegt dat er dan een paar van hun op gaan treden. ''Ik ga zingen''. Bas zegt heel goed te kunnen zingen. Nee hij maakt een grapje. ''Ik kan helemaal niet zingen''. In de studio aangekomen hebben Sunnery en Ryan het al meteen over een eventueel festival. Dat ze het Bas gaan leren en dan uiteindelijk een festival kunnen organiseren en dan terug komen. Sunnery kijkt Utopia niet veel. Zijn familie wel. Hij hoorde dat Bas de populairste daar is. Bas vertelt dat hij tijdens de Utopiaan van het jaar verkiezing veel stemmen van de kijkers kreeg. Maar ze krijgen niet veel van buiten mee dus hij had dat niet verwacht.

Ze vragen of Bas ervaring heeft. Bas heeft geen ritme, maar kan wel tot acht tellen dus dan komt het volgens de mannen wel goed. Bjorn komt na een tijdje ook een kijkje nemen in de studio. Hij vertelt meteen dat hij ook DJ is en heeft hele verhalen. Uiteindelijk vertrekt hij weer. Bas werd de vorige keer bij hem ook weg gestuurd toen Bjorn een workshop kreeg. Sunnery en Ryan vinden dat Bas het goed doet. ''Heb je het echt nooit eerder gedaan? Je hebt wel de looks. [...] Goed bezig. [...] Wat is je DJ naam'', vraagt hij. ''Basanova'', lacht Bas. Ze raden hem aan om te blijven tellen. Het lijkt er op dat Bas maar wat doet, maar blijkbaar op de juiste manier. ''Interessant. Die was best lekker'', horen we de mannen zeggen. Ook laten ze weten dat Bas meer moet bewegen. Een beetje dansen of heen en weer stappen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.