''Soms is het hier gewoon niet zo leuk'' ~ Utopia Gekte

1/06/2016

''Soms is het hier gewoon niet zo leuk''

Liever een keuken dan een zonnebank

Nicole zien we deze middag weer op de bank zitten met Arthur in haar armen. Hij probeert maar weer eens een dutje te doen. Bas maakt niet veel woorden vuil aan het slaap plek incident en gaat verder met ''belangrijkere'' dingen. Hij gaat iedereen langs om te vragen met wie ze in een huisje willen slapen, in welk huisje ze willen slapen en hoe ze het tot nu toe ervaren hebben. Gabriëlle gaat niet jokken. Ze wil Rowena bij zich in een huisje hebben en eigenlijk ook Ramona en Bjorn, maar voor haar gevoel vraagt ze dan teveel. Als Bas naar Ramona en Rowena toeloopt treft hij ze midden in een gesprek. Ramona vertelt aan Rowena dat haar moeder het moeilijker vind worden, maar volgens Ramona is dat ook logisch. Zelf krijgt ze het er namelijk ook moeilijker mee. Er volgt een streamlock waardoor het gesprek niet meer te volgen is.

Niet veel later is Rowena weer met een ander in gesprek. Dit keer op de bank met Victoria. ''Gaat het? Eerlijk zijn hé'', begint Victoria het gesprek. Ze ziet namelijk dat er iets met Rowena aan de hand is. ''Soms is het hier gewoon niet zo leuk. Je wil zoveel doen, maar krijgt zoveel tegengas. En het maakt de sfeer ook niet beter. Ik ben hier echt wel met een persoonlijk doel. Ik probeer dat na te streven en er zijn dagen dat ik daar niks mee kan doen. Dat zijn dagen zoals dit en dan merk je de sfeer. Als je lekker je ding kan doen en je bent druk... Ik weet ook wat ik thuis heb. Dan denk ik van waar gaat dit over.. [...] Heimwee misschien dan'', aldus Rowena. ''Dat geeft niet. Blijf je richten op je medestanders en niet op je tegenstanders'', adviseert Victoria. Rowena bedankt haar. Ze wil gewoon blij en vrolijk zijn, maar dat gaat niet echt.

Rob en Gina zien we ondertussen de vide schilderen en Gabriëlle en Benjamin zitten elk achter een computer in het kantoor. Benjamin vind het raar om in Utopia een zonnebank neer te zetten. ''Echt gek''. Gabriëlle heeft liever een keuken dan een zonnebank. Tussendoor komt Ivan het een en ander mededelen. ''Najar wil de spullen van de fitness hebben, volgende week komt hij ze ophalen''. Ook de boodschappen zijn weer afgeleverd. Mark en Cees zien we samen de boodschappen uitzoeken. Mark schrijft per persoon de aangeschafte privé boodschappen op en rekent daarvan de kosten uit. Dan kan daarna alles netjes met de desbetreffende personen afgerekend worden.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.