Shoppen naar outfits voor een feest. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Shoppen naar outfits voor een feest.

Carnaval komt er bijna aan.

Een van de leukere feesten van het jaar is toch wel carnaval. Wanneer je jezelf niet voor schut wil zetten kan je wel lachen om hoe een ander zichzelf voor schut zet. Niks beter dan op een terrasje gaan zitten en kijken wat voor rare pakken en figuren er nu weer voorbij komen lopen. Of gewoon zelf meedoen en jezelf een keer helemaal laten gaan. Ook in Utopia laten ze het carnavalsfeest dit jaar niet aan zich voorbij gaan. Wanneer er gefeest kan worden is Utopia er altijd bij! In het centraal gistermiddag werd al besproken dat iedereen een eigen pak moet uitkiezen. Dan kan dit op tijd besteld worden zodat iedereen een hilarisch, sexy of enge outfit ontvangt. Bjorn was gisteravond dan ook druk bezig met rondsnuffelen op het wereldwijde web. Hoe hij zich precies gaat kleden weten we nog niet, maar ik verheug me wel op het zien van al die leuke outfits! Ook was Bjorn bezig geweest met de begroting van Cees zijn verjaardagsfeest. Cees zelf heeft die namelijk niet gemaakt volgens Bjorn. Ook bespreekt Bjorn samen met Ivan het stamppot buffet. Wanneer puppy Arthur zich ondertussen bezeert door wat voor reden dan ook komt er even een streamlock.

Ook Ramona heeft toch nog gewerkt gisteravond. Ook zij was namelijk op zoek gegaan naar een carnavalsoutfit. Zij zag onder andere een gedurfd prinsessenjurkje. Wellicht gaat ze die op haar lijstje zetten. Ook andere bewoners kijken ondertussen mee naar de vele outfits die voorbij komen, bijvoorbeeld Dominique. Ga jij verkleed tijdens carnaval of heb je helemaal niks met dat feest?0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.