''Serieus zie ik er zo uit!'' ~ Utopia Gekte

1/04/2016

''Serieus zie ik er zo uit!''

''Nee daar weet ik te weinig voor''

Om tien over vier zien we Bas, Rowena en nieuwkomer Dominique aan de picknicktafel zitten. ''Yoga! Dat kan je goed of dat wil je'', opent Bas het gesprek. Dominique vertelt dat ze het afgelopen jaar een opleiding mindfulness en yoga meditatie heeft gevolgd. ''Tot jezelf komen''. Rowena vraagt of ze er zelf ook les in kan geven. ''Nee daar weet ik te weinig voor'', legt Dominique uit. Als ze zeggen ''doe een boom'', dan moet ze het eerst opzoeken. Dominique legt uit wat geweldloos communiceren is. Ze vind het heel interessant en heeft er een boek van. Misschien dat dat boek ooit nog naar Utopia komt. Dominique is van mening dat Bas het boek ooit eens moet lezen. ''Een examen in meditatie. Hoe chill is dat! Dat is echt lekker'', aldus Dominique. Bas wil sowieso een keer een yoga workshop in Utopia. Voor Utopia had hij al een paar yoga lessen gedaan. ''Ik ook. Power yoga, maar dat is zwaar'', laat Rowena weten. ''Warmte yoga is ook heel lekker'', aldus Dominique. Het gesprek komt al snel ten einde vanwege een accuwissel.

Bas praat verder met Rowena. Hij wil zijn haar weer lang hebben omdat zijn oma het niet leuk vind zoals het nu zit. Bas wil zijn haar alleen van boven dan in een staart en rondom de rest naar beneden laten vallen. ''Afschuwelijk'', vind Rowena. Rowena vind het kapsel wat Bas nu heeft leuk staan. Bas zegt dat zijn moeder zijn kapsel ook niks vind en toen hij zelf foto's van zichzelf zag dacht hij ''Serieus zie ik er zo uit!'' Om kwart over vier horen we dat Nicole het hondje aan het uitlaten is en Gina en Mark zien we even knuffelen in de keuken. Voor de rest gebeurd er ook vrij weinig. Rob en Mark zijn even later samen aan het darten en Ramona zien we op de bank zitten met pen en papier. Ze is iets aan het schrijven.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.