Rowena VS Bjorn: Wel of niet de loods dweilen ~ Utopia Gekte

1/21/2016

Rowena VS Bjorn: Wel of niet de loods dweilen

''Constant lul je door me heen''

Na de lunch gaat iedereen weer aan het werk. Benjamin zien we afwassen in de horeca keuken en andere bewoners hebben een discussie over wel of niet dweilen. Bjorn en Wim vind het onzin om te gaan dweilen aangezien ze zo met hooibalen gaan slepen. Rowena vroeg Bjorn namelijk om te dweilen en nu hebben ze een woordenwisseling. ''Constant lul je door me heen'', horen we Rowena roepen terwijl ze weg loopt. ''Mensen die niet tegen stress kunnen. Jezus Christus. Hebben ze een nummer van gemaakt toch. 'No stress'. Jezus mina. [...] Weet je wie dat ook.. Colinda, als die ging stressen. Jongen allememachies'', aldus Bjorn. Gina kleed ondertussen de woonkamer gezellig aan. Ze zet kaarsen neer en een plant. Bjorn vraagt Ivan of hij mee loopt om hooibalen te halen. ''Jazeker'', antwoord Ivan, maar eerst moppert Bjorn tegen Ramona nog even door over het dweil gebeuren. ''Dan doe ik het toch'', roept Rowena op de achtergrond.

Bjorn gaat hooibalen halen terwijl Rowena er met Ramona over door praat. ''Hij kan overal over discussiéren en ik heb gewoon geen tijd. Geen tijd en geen zin'', aldus Rowena. ''Eigenlijk moet hij ook gewoon dweilen want het is gewoon zijn taak'', merkt Ramona op. ''Het is zijn freaking taak for god sakes'', aldus Rowena. Rowena heeft inmiddels de dweil gepakt en staat te dweilen terwijl Bjorn samen met Ivan hooibalen naar de loods haalt. Om tien over vier zien we Benjamin, Bas, Rob, Gabriëlle en Dominique druk bezig in de horeca keuken. Sommigen zijn aardappels aan het schillen en snijden voor het running diner vanavond. Bjorn staat ondertussen met een lach op zijn gezicht de hooibalen neer te gooien op de grond. Niet netjes allemaal op één plek, maar zoveel mogelijk verspreid zodat er overal hooi ligt. Terwijl hij dat doet moppert hij nog wat over het dweil gebeuren.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.