Rowena spreekt haar waardering uit ~ Utopia Gekte

1/18/2016

Rowena spreekt haar waardering uit

De caravan verplaatsen?

Om kwart voor zes staat het eten op tafel en kunnen de bewoners eten. ''Oh dat ziet er lekker uit. [...] Het ziet er fantastisch uit. Wat een ongelofelijk koningsmaal. Het ziet er geweldig uit jongens'', aldus Cees als hij al het eten ziet staan. Bas en Gabriëlle hebben gekookt deze avond en al het eten is veganistisch. Rowena wil tijdens het eten meteen even wat zeggen tegen Mark, Rob en Wim. Ivan is er niet, maar ze vertellen niet waar hij wel is. Het is de laatste dagen opgevallen dat Ivan er tijdens het eten wel vaker niet bij is en pas later aanschuift. Rowena wil in ieder geval haar waardering uitspreken voor de grap die ze met haar en Bjorn hebben uitgehaald. Ze noemt het een hele goeie ''prank''. Rowena zegt er achter gekomen te zijn last te hebben van claustrofobie. Maar de inzet die ze er voor gedaan hebben. De dixie neerzetten. Het dichtspijkeren van de deuren. ''Geweldig. [...] En bedankt voor het meedenken voor een promo. Als het aan jullie lag zat ik er nog in en dat zag ik niet zo zitten'', aldus Rowena. Bjorn vond het lachen. ''Het was fantastisch. Echt leuk'', laat hij weten.

Om vijf over zes vertelt Rowena ook nog even over een nieuw running dinner dat er weer aan zit te komen. Waar in de loods ze welk deel van het diner gaan op eten. Hoe ze de verschillende plekken aankleden en wat de dresscode is. Ze moeten iets aan in de kleur oranje, rood, wit of blauw zodat ze de Nederlandse vlag maken. Om kwart over zes komt ook Ivan aanlopen. ''Er staat daar een bordje voor jou'', laat Victoria weten. Verder is er deze avond nog niet veel bijzonders gebeurd. Bas en Rowena zien we om tien over acht samen rappen in de studio. Ramona kijkt toe en geeft weer adviezen. Een kwartier later is Bjorn ook in de studio te vinden om samen met Rowena te zingen terwijl Bas en Ramona toe kijken. Bas en Dominique zijn er trouwens nog niet achter gekomen dat er gaatjes in het dak van de caravan zijn gemaakt. Wel hoorden we net tussen wat streamlocks door Mark en Rob weer praten. We hoorden iets over banden leeg laten lopen. Maar dat zou volgens één van de twee heren geen nut hebben. De caravan staat op pootjes en dat zou dus alleen lastig zijn als je de caravan moet gaan verplaatsen. En dat lijken ze ook van plan te zijn als we het goed begrepen hebben. Ze hadden het er namelijk maar heel kort over dus veel duidelijkheid is er niet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.