''Rowena komt gewoon om te shinen'' ~ Utopia Gekte

1/18/2016

''Rowena komt gewoon om te shinen''

Wim hoopt niet dat Cees zijn feest uitverkocht raakt

Om half drie zien we Mark en Wim druk bezig bij de Luifel. Ze zijn daar stenen aan het weghalen om een voor ons onbekende reden. Tijdens het werk voeren ze een gesprek. Mark denkt dat Bjorn weg gaat en dat Gabriëlle er in april achteraan gaat. Ze denken dat het tijdens de volgende stemronde tussen Cees en Wim zal gaan wie er naar huis gaat, maar Wim wil aan gaan geven dat hij goede post heeft gehad en dus niet naar huis wil. Ook Mark is van plan om voorlopig nog wel even te blijven. ''Aan Victoria hebben we een goede. Dominique word helemaal ingepakt door Bas'', aldus Mark. ''Ja dat doet Bas heel slim'', vind Wim. ''Rowena komt gewoon om te shinen. Dat zie je net ook. Straks is heel de oude garde weg. Hou je niks meer over. Ja jammer dan word het lastig'', aldus Mark. ''Dat is ook zo'', is Wim het met hem eens. ''De luifel moet ik goed achterlaten en de finance dat is het belangrijkste'', aldus Mark.

Wim vind het fijn dat hij een paar stempels ''Wim'' heeft neergedrukt. ''Dat is toch mooi''. Mark begint vervolgens over Rob. ''Als we het dan over Rob hebben. Die heeft dan de luifel, maar wat heeft hij verder gedaan'', vraagt Mark zich af. ''Iedereen helpen. [...] En op de akker en met massages. De massages liepen niet en ik snap wel waarom niet'', aldus Wim. Mark is ook benieuwd naar de markt. Hoe druk die word. ''40% voor de januari maand''. Wim is al lang blij dat het Live in de loods concert en Cees zijn verjaardag goed lopen. Wim hoopt aan de ene kant niet dat Cees zijn feest uitverkocht raakt. Hij gunt het hem van harte, ''maar dan krijg je 'zie je wel''. Mark denkt niet dat het uitverkocht raakt. ''Slagerij van kampen''. Wim begint nog maar eens over zijn post. Hij heeft goeie post gehad en van meerdere mensen ''ga door''. Ook mensen die zeggen dat ze hem missen, maar dat is logisch. ''Je moet nog een tijdje'', laat Mark weten. Wel vind Mark dat Wim snel zijn bezoek laat komen. ''De volgende dan ergens in mei/juni en dan door tot het eind'', aldus Wim.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.